Tim Haars toch niet afgevallen in 'Wie is de Mol'

24 januari 2013 om 21:42
nl
'New Kid' Tim Haars uit Maaskantje bleek donderdagavond toch niet uitgevallen in het Avro-programma ‘Wie is de Mol’. Ondanks dat in de derde uitzending vorige week de illusie werd gewekt dat Haars afgevallen was, was hij in de vierde aflevering donderdagavond gewoon te zien.
Geschreven door

Haars bleef toch omdat presentatrice Janine Abbring het spel noodgedwongen moest verlaten door een ongeluk. Bij een sprong van elf meter hoogte verbrijzelde zij haar ruggenwervel.
Rood scherm niet te zienDe kijkers zagen in de aflevering van vorige week ook niet dat Haars een rood scherm te zien had gekregen, wat het lot van de afvaller ten deel valt. Op Twitter konden veel kijkers dan ook niet geloven dat Haars echt niet meer meedeed aan het programma.
Behalve de kijkers, hadden ook de andere kandidaten niet gezien of Haars een rood scherm kreeg. Zij moesten op een andere locatie wachten en hadden geen afscheid genomen van Haars. Omdat alle andere kandidaten door mochten en Haars als laatste overbleef, werd in de derde aflevering de suggestie gewekt dat hij moest vertrekken.
In die uitzending was wel te zien dat hij afscheid nam van presentator Art Rooijakkers. Op de site van Wie Is De Mol is ook een verklaring van Haars te lezen, waarin hij zelf schrijft dat hij wel een rood scherm te zien kreeg. Op dezelfde site is ook te zien dat 6000 mensen Haars verdenken de Mol te zijn. Dat is meer dan de verdenkingen op ieder andere kandidaat.
Haars had toch af kunnen vallenHaars verklaarde in de vierde aflevering, waar hij in een kooi tijdens een opdracht werd ontdekt, dat hij wel een rood scherm had gezien, maar als hij bevrijd zou worden uit de kooi toch weer mee mocht doen. Was hij niet bevrijd, was hij alsnog afgevallen.
In de executie kreeg Tim een doorgang naar de volgende aflevering. Acteur Daniël Boissevain gunde Haars de mogelijkheid om zijn scherm niet te laten zien, waarmee de Maaskantenaar automatisch door was.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.