Video

Snelweg A67 bij Someren weer vrij na ongeluk met minstens zes vrachtauto's en personenwagens

27 mei 2013 om 16:17
nl
De snelweg A67 tussen Asten en Someren is vanaf twee uur dinsdagmiddag weer vrijgegeven voor alle verkeer in de richting van Eindhoven. De weg is urenlang afgesloten geweest. Er waren botsingen met zes vrachtwagens en een aantal personenauto's.
Geschreven door

Een vrachtwagenchauffeur raakte hierbij bekneld en is naar een ziekenhuis gebracht. Drie andere bestuurders liepen schrammen op.
Bekneld in cabineEven voorbij Asten botsten dinsdagmorgen twee vrachtauto's op elkaar. Kort erachter gebeurde een aanrijding met vier vrachtwagens en een aantal personenauto's. De chauffeur van de laatste vrachtwagen raakte bekneld.
Er ontstond op de A67 bij Someren snel een file van maximaal vijf kilometer en het verkeer in de richting van Eindhoven moest worden omgeleid. In de tegengestelde richting botsten na het middaguur nog twee auto's op elkaar.
Olie en zand opgeruimdHet wegdek was licht beschadigd, maar is inmiddels gerepareerd. De olie en het zand die op het asfalt waren terecht gekomen, zijn inmiddels opgeruimd, zo meldt een woordvoerder van Rijkswaterstaat. Drie vrachtwagens moesten worden weggesleept.                

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.