Johan Vlemmix besprongen door fan, raakt gewond en moet stoppen met Nijmeegse Vierdaagse

15 juli 2013 om 13:57
nl
Flinke tegenslag voor Johan Vlemmix. Al op de eerste dag van de Nijmeegse Vierdaagse heeft de Eindhovenaar de wandeltocht moeten opgeven. Hij had pas zeventien kilometer in de benen zitten toen hij dinsdagochtend door een noodlottig ongelukje zo gewond raakte dat hij niet verder kon lopen.
Geschreven door

Een 'enthousiaste fan' van zeker honderd kilo sprong op zijn rug om 'm enthousiast te begroeten, maar dat liep helemaal verkeerd af.
"Het is echt gewoon ontzettend kut", zei Johan dinsdagochtend. "Dit is zo belangrijk voor me, ik kijk er echt het hele jaar naar uit. Ik wilde het nu voor de zevende keer uitlopen."
'Knieband en schoen stuk'Johan Vlemmix was al een flink eind op weg toen het ongeluk gebeurde. "Als je gewoon aan het lopen bent, dan verwacht je zoiets niet. Het was echt een zware man van ruim honderd kilo. Het was vast goed bedoeld, maar ik lag meteen plat op m'n bek." Via Twitter liet hij weten dat zijn knieband en zijn schoen stuk zijn.
Johan was dinsdag aan het einde van de ochtend onderweg naar het ziekenhuis, maar hij weet al zeker dat het niet meer goed gaat komen. "Ik zit helemaal ingepakt, ik kan er niet meer op staan en al zeker niet mee lopen", vertelde hij teleurgesteld.
Eerste inschrijverJohan was de eerste inschrijver van de Nijmeegse Vierdaagse. Hij vulde zijn aanvraag precies om middernacht op zijn 54e verjaardag in.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.