Verwarring in Den Bosch over gemeenteraadsverkiezingen: 'Waar blijft mijn stembiljet?'

14 maart 2014 om 17:33 • Aangepast 22 november 2020 om 01:30
nl
Volgende week woensdag zijn er gemeenteraadsverkiezingen in bijna heel Brabant. In Den Bosch, Oss en Maasdonk wordt er vanwege de herindelingen later dit jaar gestemd. Toch vragen sommige mensen zich af waar hun stembiljet blijft. Bij de gemeente Den Bosch kwamen de afgelopen dagen al tientallen telefoontjes binnen met vragen over de verkiezingen (die er niet zijn).
Profielfoto van
Geschreven door

Op de website van de gemeente Den Bosch is een grote banner te zien waar duidelijk opstaat dat er geen gemeenteraadsverkiezingen zijn op 19 maart maar wel op 19 november.
'Nog geen stemkaarten'Op sociale media wordt er door sommige mensen afgegeven op de gemeente Den Bosch. Zo vindt John Klinkhamer de gemeente Den Bosch 'laks' omdat er nog steeds geen stemkaarten zijn bezorgd.

Wachten op privacy instellingen...

De Tilburgse wethouder Rodney Weterings merkte onlangs tijdens een bezoek in Den Bosch op dat veel mensen nog niet weten waar ze op gaan stemmen bij de komende verkiezingen. "Pas in november verkiezingen en nu al zweven", meldt de wethouder gevat op Twitter.


'Doen ons best'De gemeente Den Bosch laat weten haar best te doen om haar inwoners te informeren over de verkiezingen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.