Sport zondag: vrouwen HC Tilburg spelen play-offs om promotie, schermer Verwijlen snel eruit

4 mei 2014 om 11:33
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor: hockeyvrouwen van HC Tilburg, schermer Bas Verwijlen en Kozakken Boys.
Geschreven door

Vrouwen HC Tilburg spelen play-offs om promotieDe hockeyvrouwen van HC Tilburg mogen zich opmaken voor de play-offs om promotie naar de Hoofdklasse. De Tilburgers wonnen zondag voor eigen publiek met 3-0 van Huizen. Dat was genoeg voor de tweede plaats in de overgangsklasse die recht geeft op play-offs om promotie naar de hoogste hockeycompetitie van Nederland, de hoofdklasse.
Schermer Verwijlen snel eruitHet is schermer Bas Verwijlen niet gelukt zaterdag een aansprekend resultaat neer te zetten tijdens de wereldbekerwedstrijd in Parijs. De Ossenaar ging in de 1/16e ronde onderuit tegen Radoslaw Zawrotniak uit Polen. Het werd 14-10. Het was voor de eerste keer dat Verwijlen niet door zijn vader Roel werd gecoacht. Hij moest onlangs noodgedwongen vertrekken van schermbond KNAS.
Geen titel voor Kozakken BoysKozakken Boys maakt geen kans meer op het kampioenschap in de Topklasse. De ploeg uit Werkendam verloor zaterdag op eigen veld met 0-1 van FC Lisse. GVVV, Spakenburg en IJsselmeervogels maken tijdens de laatste speeldag, komende zaterdag, nog kans op de titel. Kozakken Boys stond dit seizoen lang op de eerste plaats, maar na de winterstop kwam er de klad in bij de Werkdammers. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.