Erik Falkenburg kiest voor NAC: 'Trots dat ik in Breda aan de slag kan'

15 mei 2014 om 12:08 • Aangepast 22 november 2020 om 00:31
nl
Erik Falkenburg is de eerste aanwinst van NAC Breda voor het nieuwe seizoen. De aanvallende middenvelder tekent een contract van twee jaar in Breda.
Profielfoto van
Geschreven door

De 26-jarige Falkenburg komt transfervrij over van AZ. Het afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor Go Ahead Eagles. Hij scoorde daar negen keer in 31 wedstrijden.
'Goed gevoel'De club uit Deventer wilde hem graag langer aan zich binden en er waren meer clubs die interesse in hem hadden, maar Falkenburg koos dus voor Breda. Vorig jaar probeerde NAC hem ook al aan te trekken, maar dat lukte toen niet.
"Ik heb altijd een warm contact gehouden met trainer Nebojsa Gudelj", reageert Falkenburg op z'n transfer. "Ik heb een goed gevoel bij de manier waarop NAC de selectie voor volgend jaar inricht en ben er trots op dat ik in Breda op het middenveld aan de slag kan."
'Past perfect in selectie'Technisch Directeur Graeme Rutjes is blij met de komst van Falkenburg. “Erik is een jongen met overzicht en voetballend en scorend vermogen. Hij strijdt bovendien voor elke meter."
"Met die kwaliteiten is hij een speler die perfect past in de selectie die we voor volgend seizoen voor ogen hebben. Overal waar hij heeft gespeeld, was hij een belangrijke speler en ik ben ervan overtuigd dat hij dat ook voor NAC kan zijn.”

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.