Vrouwen PSV/FC Eindhoven verliezen bekerfinale van Ajax met 2-1: 'Dit is heel zuur'

9 juni 2014 om 18:15 • Aangepast 22 november 2020 om 00:02
De vrouwen van PSV/FC Eindhoven zijn er niet in geslaagd om de KNVB Beker te winnen. In de finale was Ajax met 2-1 te sterk voor de ploeg van trainer Nebojsa Vuckovic.
Profielfoto van

Vlak voor rust kwam Ajax op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Mandy Versteegt. Dat was tevens de ruststand.
Versteegt deelt genadeslag uitNa de pauze kwam PSV/FC Eindhoven goed terug door een goal van Daniëlle van de Donk. Maar lang konden de speelsters van de Eindhovense club echter niet genieten.
Want slechts enkele minuten later wist Versteegt haar tweede doelpunt van de wedstrijd binnen te rammen. Die klap kwamen de Eindhovenaren niet meer te boven.
Seizoen goed afsluiten"Ik baal heel erg. Dit was de dag waarop wij die beker heel graag binnen wilden halen om het seizoen goed af te sluiten. Dit is heel zuur", zei keepster Angela Christ van PSV/FC Eindhoven.
Volgens Daniëlle van de Donk had de Eindhovense ploeg genoeg kansen om te winnen. "We hadden gewoon meer moeten scoren en meer moeten maken met het team. En dat hebben we niet gedaan", concludeerde de middenvelder uit Valkenswaard.