Opgefokte Tilburger slaat ruiten politieauto kapot en ontsnapt uit rijdende wagen

17 november 2014 om 13:36
nl
Een 29-jarige man uit Tilburg is maandag uit een rijdende politiewagen ontsnapt. Hij had beide achterruiten ingeslagen en de ijzeren vitrage vernield. Agenten achtervolgden hem en wisten hem al snel aan te houden. Dat meldt de politie maandagmiddag.
Geschreven door

De Tilburger was maandagochtend aan de Ringbaan Noord in zijn woonplaats opgepakt vanwege gevaarlijk rijgedrag. De politie vermoedt dat hij daar ter hoogte van de Quirijnstoklaan door rood is gereden. Hij was gebotst tegen een auto die werd bestuurd door een vrouw. Eén van de auto's kwam tegen een paal aan.
Nog een ongelukKort daarvoor had de 29-jarige man kennelijk ook een ongeluk gehad, meldt de politie. De schade was via een formulier geregeld.
Toen de man bij de Ringbaan Noord werd aangehouden, ging hij helemaal door het lint. Hij schreeuwde en maakte wilde handgebaren. In de politiewagen sloeg hij met zijn ellebogen de achterruiten aan diggelen. De Tilburger ontsnapte uit de rijdende wagen, maar agenten grepen hem op een bouwterrein aan de Lourdesstraat weer in de kraag.
Met hoofd tegen ruitHij werd geboeid en weer in de wagen gezet. Tijdens de rit sloeg hij nog twee keer met zijn hoofd tegen een ruit van de politiewagen. De man is in een cel gezet.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.