Kookboek 'Koken met het beste van Brabantse bodem': chefkoks aan de slag met Brabantse producten
Samen met fotograaf Jeroen van Eijndhoven keek Ilse Reeuwijk rond op Brabantse boerderijen. En met succes. "Nu is er een echt Brabants kookboek met alleen maar streekproducten."
Recepten, columns en meerGedeputeerde Yves de Boer overhandigde het boek maandag aan schrijfster Ilse Reeuwijk bij Natuurlijk Tomaat, één van de streekproducenten die in het boek is uitgelicht. Op haar beurt overhandigde Reeuwijk het boek aan de vier Brabantste chefkoks die aan het boek hebben meegewerkt.
Ralph Blaakenburg (Auberge du Bonheur, Tilburg), Maarten Camps (Wolfslaar, Breda), Edwin Kats (Noble, Den Bosch) en Evert Thielen (De Gertruda Hoeve, Son en Breugel) gingen met de Brabantse producten aan de slag om echte Brabantse recepten te maken. Naast recepten en foto's zijn er ook columns en verhalen in het boek te vinden.