Tighadouini sluit vervelende periode af en doet dansje met roze konijnenoren bij Kidsclub NAC

3 december 2014 om 23:36
nl
NAC-aanvaller Adnane Tighadouini beleefde een turbulente periode bij zijn club. De topscorer van NAC werd vorige week nog geschorst vanwege zijn onprofessionele houding. Maar deze week lijkt alles weer koek en ei. Afgelopen dinsdag sloot hij weer aan bij de selectie en woensdagmiddag stond hij met roze konijnenoren op het podium te dansen op het nummer 'Lief klein konijntje'.
Geschreven door

Tighadouini was samen met Elson Hooi, Mats Seuntjens en Andries Noppert uitgenodigd voor het jaarlijkse sinterklaasfeest van de Kidsclub van NAC.
Klein lief konijntjeOm zich van zijn beste kant te laten trok hij roze konijnenoren aan en danste vrolijke op de zomerhit van 2006 van Henkie voor de aanwezige NAC-fans. Het tafereel is door iemand uit het publiek gefilmd. [YouTube:body:http://youtu.be/Wjr98rzgyQA]
Tighadouini werd op het podium bijgestaan door Elson Hooi en Andries Noppert, die zich ook van hun beste kant lieten zien. En dat Tighadouini zich niet altijd professioneel zou gedragen, verdient na woensdagavond dus wel een kleine nuance.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.