Justitie wil beruchte crimineel Albert K. langer in cel blijft na doodsbedreigingen naar vrouw

16 december 2014 om 18:16
nl
Justitie wil dat de beruchte 45-jarige crimineel Albert K. uit Oss langer in de cel blijft omdat hij de moeder van zijn kinderen meerdere malen telefonisch met de dood zou hebben bedreigd. K. zat al in de cel voor het opdracht geven tot drie moorden.
Geschreven door

Vanwege de telefonische bedreigingen eist justitie dat de man nog acht maanden in de cel blijft zitten. Daarnaast wil justitie dat de voorwaardelijke vrijlating van de man herroepen wordt en dat de man nog 123 dagen van zijn oorspronkelijke straf uit zit.
Moord op zijn broerDe oorspronkelijke straf was acht jaar cel. De man heeft de straf gekregen voor het opdracht geven voor moord op zijn broer en twee andere ex-criminelen. Dat deed Albert K. ook al vanuit de gevangenis.
Die moorden zijn nooit gepleegd, omdat de huurmoordenaar naar Peter R. de Vries stapte. Die ontmaskerde de crimineel in 2003.
Afpersen Peter R. de VriesIn 2008 kwam er nog drie jaar celstraf bij, omdat hij vanuit de gevangenis had geprobeerd de misdaadverslaggever af te persen. Albert K. zou familieleden en zijn voormalige advocaat hebben bedreigd en twee medegevangenen mishandeld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!