Overval op Coffeeshop The Grass Company in Den Bosch: geen gewonden, geldcassettes meegenomen

21 december 2015 om 13:40 • Aangepast 21 november 2020 om 13:56
nl
Coffeeshop The Grass Company aan de Maastrichtseweg in Den Bosch is maandagochtend overvallen. Een persoonslid werd bedreigd met een voorwerp, dat op een pistool leek, maar hij raakte niet gewond. De daders zijn er vandoor gegaan met een aantal geldcassettes. Het is niet bekend hoeveel erin zat. De politie heeft dit gemeld.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

De overvallers zijn in een auto weggereden. Buurtbewoners hebben het over een Audi die met hoge snelheid is weggereden. De politie gaat uit van een ouder model zwarte Audi met mogelijk een Pools of Duits kentekenplaat. Boven de stad cirkelde na de overval enige tijd een politiehelikopter. De omgeving aan de achterkant van de coffeeshop werd afgezet met linten.
Gezicht bedektDe medewerker van de coffeeshop was geldcassettes in een auto aan het laden toen er een andere wagen aankwam. Enkele van de inzittenden, die hun gezicht hadden bedekt, bedreigden de man, haalden de cassettes uit de auto en vluchtten daarna in de richting van de Rijnstraat.
Agenten in kogelwerende vesten hebben onderzoek gedaan. Ze hadden volgens een getuige speciale aandacht voor een zwarte Range Rover, die aan de achterkant van de coffeeshop stond.

De melding van de overval kwam maandagochtend om kwart voor elf. De daders zouden via De Bossche Pad aan de achterkant zijn binnengekomen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.