Mes op keel oude vrouw Chinees restaurant Hoo Wah in Heesch: ‘Vreselijk, ze is helemaal in shock’

28 januari 2016 om 14:24
nl
De vrouw die woensdagnacht in het Chinese restaurant Hoo Wah in Heesch werd verrast door een gewapende overvaller, is helemaal in shock. Ze durft niet meer alleen te zijn nadat zij tijdens de overval een mes op haar keel kreeg. “Het zal nog wel even duren voordat ze weer helemaal de oude is”, zegt haar zoon Hanning Man, tevens de eigenaar van het restaurant.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Onder het genot van een kop koffie was zijn moeder rustig aan het bijkomen in de keuken na een drukke dag in het restaurant. Plotseling werd ze vastgegrepen door een onbekende man die kennelijk via de nooduitgang naar binnen was geslopen. Hij zette het mes op de keel van de vrouw en eiste geld.
In alle paniek vertelde de vrouw de locatie van de kluis. Hierna liet de man haar los, liep naar de kluis en griste er al het geld uit. Vermoedelijk gaat het om enkele honderden euro’s. Daar baalt Hanning van. “Maar het belangrijkste is dat mijn moeder fysiek niets is overkomen. Ik hoop dat de dader snel wordt gevonden, want ze vindt het vreselijk wat haar is overkomen.”
BewakingsbeeldenOmdat de overvaller gezichtsbedekkende kleding droeg, heeft de vrouw geen goed signalement kunnen doorgeven aan de recherche. Maar er is hoop. “Er zijn namelijk bewakingsbeelden, waarop het onderste gedeelte van zijn gezicht goed is te zien. Die beelden zijn inmiddels overgedragen aan de politie”, vertelt Hanning.
Inmiddels heeft het slachtoffer een verklaring afgelegd bij de politie. Er is aangifte gedaan van bedreiging en diefstal. Naar de overvaller wordt nog altijd gezocht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!