Video

Dave Vermeulen uit Helmond verliest in de finale The voice of Holland

30 januari 2016 om 00:01 • Aangepast 21 november 2020 om 13:02
nl
Dave Vermeulen uit Helmond is tweede geworden in de finale van The voice of Holland. Na meerdere stemrondes zat hij dus bij de laatste twee, maar moest hij zijn meerdere erkennen in de jonge zangeres Maan.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

Dave mocht vrijdagavond het spits afbijten tijdens de finale van The voice of Holland. En dat ging erg goed. De jury was erg te spreken over zijn eerste optreden. Later trad hij ook nog op samen met zanger Waylon.
ZIE OOK: Guus Meeuwis wordt nieuwe coach The voice of Holland
Zeker zangeres Anouk, die een zwak heeft voor de finalist uit Helmond, was erg van hem gecharmeerd. "Ik vond het een heel goed optreden", zei ze. "Ik vind het heel erg leuk dat je zo ver bent gekomen."
'Stiekem hoop ik dat je wint'Anouk liet er in ieder geval aan het begin van de avond geen gras over groeien: "Je ben niet voor de hand liggend als finalist. Stiekem hoop ik dat jij wint."
Op de sociale media heeft de zanger veel fans. En kan hij dus op veel steun en stemmen rekenen.[tweet:https://twitter.com/jmulder1984/status/693191264569794560

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

'Maak me niet druk over Dave'Zijn eigen coach Sanne was ook beretrots op haar pupil. "Ik ben heel blij. Ik heb je zeven maanden meegemaakt. En ik maak me nooit druk over hoe hij het doet", zegt de zangeres.
"Hij is vernieuwend en fris en toch ook zo zichzelf", gaat ze door met haar complimenten. "Ik kan niet wachten om jou te zien op festivals! Hij kan deze zomer overal spelen!"
Zwarte CrossTijdens de bekendmaking van de laatste drie finalisten mocht zijn coach Sanne Hans hem ook nog eens blij maken met een bijzondere verrassing. Dave mag namelijk samen met zijn band optreden op de Zwarte Cross.
Eerder zei Dave dat hij nooit verwacht had dat hij zo ver zou komen. De Helmonder moet het vooral van zijn onderscheidende vermogen hebben. “Ik ben zo anders dan Jennie, Brace en Maan. Eén ding is in elk geval zeker: ik ga het dak eraf rocken”, zei hij vol overtuiging tegen Omroep Brabant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.