Wie was de gewapende man met hese stem die restaurant Hoo Wah in Heesch overviel?

6 juni 2016 om 20:31
nl
De eigenaresse van Chinees restaurant Hoo Wah in Heesch krijgt de schrik van haar leven als ze donderdagavond 28 januari de laatste spullen aan het opruimen is. Het restaurant wordt overvallen. Bureau Brabant zond maandagavond een reconstructie uit.
Profielfoto van Nagtzaam Pepijn
Geschreven door
Nagtzaam Pepijn

Het is rond één uur 's nachts als het restaurant verder leeg is. De eigenaresse zit te wachten op haar man als een onbekende man via de nooduitgang binnen komt. Hij heeft een groot mes en roept dat hij geld wil zien. De eigenaresse probeert de man er van te overtuigen dat er geen geld aanwezig is.
'Schrapende, hese stem'Hij vindt een paar euro en vertrekt weer via de nooduitgang, aan de zijkant van het pand. Het gaat om een man van ongeveer 1.80 meter die donkere kleding droeg. Volgens de eigenaresse sprak de overvaller met een schrapende, hese stem.
De politie hoopt dat met het tonen van de beelden duidelijk wordt wie de man is. Het lijkt er volgens de politie op dat de dader de weg goed kent, dus het zou mogelijk zijn dat hij vaker in het restaurant of de omgeving komt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.