Nieuwe ballentent in Eindhoven: Vlaamse Balls & Glory wil Nederland veroveren
9 juli 2016 om 20:27 • Aangepast
21 november 2020 om 09:01
1/4 Belgische gehaktballenkoning Wim Ballieu opent eerste Nederlandse zaak in Eindhoven
nl
De Belgische keukenprins Wim Ballieu opende zaterdag de eerste Nederlandse vestiging van Balls & Glory. Aan de Nieuwstraat in Eindhoven kan iedereen nu een echte Vlaamse gehaktbal in de mond nemen.
Ballieu heeft al vijf zaken Balls & Glory in Vlaanderen, maar hij wil nu ook kijken of zijn ballen aanslaan in Nederland. De eerste reacties zijn positief "Ze kunnen in België toch best wel goede ballen maken" en "Dit is wel even wat anders".
Wachten op privacy instellingen...
Zachte van binnenEr zijn veel verschillende smaken zoals geitenkaas, gedroogde tomaat, champignon truffel. Mede daarom is hij niet te vergelijken met het Nederlandse gehaktballetje met jus. "We bakken hem niet in de jus" vertelt Wim Ballieu. "Hij gaat in de oven en de jus zit eigenlijk aan de binnenkant."