Spoorloze eigenaar fiets en pruik was al gevonden, maar hij mist zijn telefoon nog

2 maart 2017 om 08:55
nl
De eigenaar van de fiets en pruik die woensdagochtend werden gevonden in Raamsdonksveer, is gevonden. De politie heeft de man nog voordat ze met een grote zoektocht wilde beginnen, zelf naar huis gebracht. Dit meldt BN DeStem.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Een voorbijganger had de politie gebeld toen hij bij een diepe sloot aan de Kloosterweg de fiets en de pruik zag liggen. Gevreesd werd dat de eigenaar in het water zou liggen, maar daar werd niemand gevonden.
'Stomdronken man over weg'Achteraf bleek dat de man 's nachts al gevonden was. Rond drie uur ’s nachts kreeg de politie te horen dat een stomdronken man over die weg liep. Dat was erg gevaarlijk, omdat er tachtig kilometer per uur mag worden gereden.
Volgens een politiewoordvoerder was de man van zijn fiets en in een sloot gevallen, terwijl hij met zijn moeder aan het bellen was. Pruik, rijwiel en eigenaar zijn dus herenigd. Volgens de krant is hij wel nog zijn telefoon kwijt.
Politie was bezorgdOmdat er geen taxibedrijf bereikbaar was en de man doorweekt was vanwege zijn duik, heeft de politie hem thuis afgezet. "Vooral ook, omdat we ons zorgen maakten of hij veilig thuis zou komen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.