Eerste asperges met waardetransport naar Restaurant de Zwaan

5 april 2017 om 08:03
nl
Vergeet de brandende drone van een paar jaar geleden, dit jaar kozen ze bij het Etten-Leurse Restaurant de Zwaan voor een veiligere methode om de asperges op het bord te krijgen. Het witte goud werd dinsdag door een waardetransport afgeleverd.
Profielfoto van Jesse van Kalmthout
Geschreven door
Jesse van Kalmthout

De Zwaan heeft een reputatie als het om asperges gaat. Zo werd de lekkernij, als altijd afkomstig van Gilbert Sweep van De Santspuy, in het verleden onder meer al vervoerd via een helikopter en een luchtballon. En met meer succes dan in 2015.

Burgemeester Heleen van Rijnbach, aspergeboer Gilbert Sweep en restaurateur Roland Peijnenburg genoten daarna van de delicatesse, natuurlijk gecombineerd met wijn van dezelfde landerijen onder een stralend zonnetje.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.