Wild eten tussen de grazende schapen: het kan elf dagen lang in Vught
Initiatiefnemer is ondernemer Frank de Bot uit Vught. "Het is fantastisch om ons pop-up restaurant midden in dit waardevolle landschap te mogen organiseren", zegt hij. Gasten eten in een grote partytent in een weiland omgeven door grazende schapen en bomen in hun herfstpracht.
Lekker sfeertje
Chefkok John Kocken van restaurant De Heer Kocken beet donderdag het spits af met de lunch. Hij is razend enthousiast over de locatie. "Ik vind het echt superfijn om hier te mogen koken. Lekker sfeertje en het is een keer iets anders."
Burgemeester Roderick van de Mortel was één van de eerste gasten. Hij is een liefhebber van wild. "Dat kan je wel aan mijn uiterlijk zien", grapt hij. Volgens de burgemeester ziet het eten er niet alleen verrukkelijk uit, maar smaakt het ook goed.
Als je niet van wild houdt, kun je toch terecht in het restaurant. Op verzoek worden vegetarische gerechten gemaakt.