Video

Wild eten tussen de grazende schapen: het kan elf dagen lang in Vught

26 oktober 2017 om 16:21
nl
Wild eten op het prachtige Landgoed Bleijendijk in Vught kan sinds donderdag in een tijdelijk pop-up restaurant. Koks van toprestaurants koken elf dagen lang het beste wat Brabant te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een lunch of diner.
Profielfoto van Rene van Hoof
Geschreven door

Initiatiefnemer is ondernemer Frank de Bot uit Vught. "Het is fantastisch om ons pop-up restaurant midden in dit waardevolle landschap te mogen organiseren", zegt hij. Gasten eten in een grote partytent in een weiland omgeven door grazende schapen en bomen in hun herfstpracht.

Lekker sfeertje
Chefkok John Kocken van restaurant De Heer Kocken beet donderdag het spits af met de lunch. Hij is razend enthousiast over de locatie. "Ik vind het echt superfijn om hier te mogen koken. Lekker sfeertje en het is een keer iets anders."

Burgemeester Roderick van de Mortel was één van de eerste gasten. Hij is een liefhebber van wild. "Dat kan je wel aan mijn uiterlijk zien", grapt hij. Volgens de burgemeester ziet het eten er niet alleen verrukkelijk uit, maar smaakt het ook goed.

Als je niet van wild houdt, kun je toch terecht in het restaurant. Op verzoek worden vegetarische gerechten gemaakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.