Video

Bosschebollenvlaai: bakkers verenigen Bossche bol en Limburgse vlaai in één lekkernij

30 oktober 2017 om 18:25 • Aangepast 20 november 2020 om 20:56
nl
Wat krijg je als je de Bossche bol combineert met een Limburgse vlaai? Juist, de Bosschebollenvlaai. Twee bakkers gingen maandag de uitdaging aan om de zoete specialiteiten van Brabant en Limburg te verenigen.
Profielfoto van Jos Verkuijlen
Geschreven door

Vorige week werd duidelijk dat de Bossche bol de Limburgse vlaai is gepasseerd als favoriete regionale lekkernij. Maar de vlaai staat op een mooie nummer twee. Dat bleek uit een peiling van reviewplatform Zoover.

 
Banketbakker Jan de Groot uit Den Bosch, bekend van de Bossche bollen en topvlaaienbakker Thijs Broekmans uit Panningen sloegen daarom de handen ineen. Het resultaat is de Bosschebollenvlaai.

Het is nog niet duidelijk of de bakkers de vlaai ook gaan verkopen.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.