Duel Jong PSV definitief gestaakt na stroomstoring, Eindhoven wint van VVV

11 maart 2022 om 22:17 • Aangepast 12 maart 2022 om 22:07
De wedstrijd tussen ADO Den Haag en Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie is definitief gestaakt. Het duel was vrijdagavond om tien over negen na meer dan een uur vertraging vanwege een stroomstoring alsnog van start gegaan.
Profielfoto van Ron Vorstermans

Na 24 minuten ontstonden er opnieuw stroomproblemen en werd de wedstrijd opnieuw en nu definitief stilgelegd.

Op het moment dat scheidsrechter Erwin Blank het duel staakte, stond Jong PSV op voorsprong. Johan Bakayoko had gescoord voor de bezoekers uit Eindhoven.

Andere wedstrijden
Alle andere wedstrijden die op het programma stonden, werden 'gewoon' uitgespeeld. FC Eindhoven blijft aan de winnende hand. De blauw-witten, die al tien duels op rij ongeslagen zijn, boekten tegen VVV-Venlo de achtste zege op rij. Charles-Andreas Brym en Jasper Dahlhaus maakten voor rust al twee treffers. In de tweede helft maakte Dahlhaus zijn tweede en vlak voor tijd bepaalde Jort van der Sande de eindstand op 4-0. Eindhoven staat vierde, met 56 punten.

TOP Oss legde het thuis af tegen Roda JC (1-2). Hekkensluiter Helmond Sport bleek een maatje te klein voor Almere City FC, dat in eigen huis met 3-0 won. FC Den Bosch trok wel aan het langste eind: MVV werd met een 3-1 nederlaag teruggestuurd naar Maastricht. De Bossche ploeg had vier achtereenvolgende wedstrijden niet gescoord. NAC Breda hield de punten eveneens in eigen huis: De Graafschap werd met 2-0 geklopt.