Liveblog

112-nieuws: bestuurder eindigt in tuin • schietpartij gemeld in Roosendaal

20 maart 2022 om 22:15 • Aangepast 28 maart 2022 om 16:47
nl
In dit liveblog hielden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.35

Dit liveblog is afgesloten

23.00

Schietpartij gemeld in Roosendaal

Op de Jurriaandonk in Roosendaal is zondagavond laat een schietpartij gemeld. Diverse eenheden zochten in de wijk Langdonk op zoek naar een mogelijke dader. Rond halftwaalf meldde de politie dat er waarschijnlijk geschoten is met knalpatronen en dat er niemand is aangehouden.

Wachten op privacy instellingen...
22.00

Automobilist belandt in voortuin

Een automobilist is zondagavond op het Groot Bedaf in Baarle-Nassau de macht over het stuur verloren en met zijn auto in de tuin van een woning beland. De bestuurder raakte lichtgewond. Hij werd in een ambulance nagekeken.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
20.00

Vier gewonden bij steekpartij in Den Bosch

Op het stationsplein van Den Bosch zijn zondagavond rond halfacht vier mannen neergestoken. Aan de steekpartij ging een ruzie in de Burger King vooraf tussen aanhangers van Ajax en Feyenoord.

LEES OOK: Ruzie tussen Ajax- en Feyenoordfans mondt uit in steekpartij in Den Bosch

Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision.
Foto: Jurgen Versteeg/SQ Vision.
13.30

Onderzoek inbraken na babbeltruc

In Tilburg is een verdachte aangehouden van enkele woninginbraken in die plaats. De verdachte zou de huizen binnen zijn gekomen door zich te bedienen van babbeltrucs. Wijkagent in Vught, Marcel de Rouw, laat weten dat de verdachte vermoedelijk ook daar is beziggeweest. Dit in de wijk Zonneheuvel. Het onderzoek naar de verdachte loopt nog.

Wachten op privacy instellingen...
12.37

Brand in huis in Eindhoven

In een rijtjeshuis aan de Winterjanstraat in Eindhoven woedde zondagmiddag brand. Toen de brandweer aankwam, stond het huis volgens een 112-correspondent vol zwarte rook. De bewoners waren op dat moment niet thuis. De brandweer moest de voordeur open maken met een stormram om de brand te kunnen bestrijden. Het vuur woedde in de woonkamer en was fel. De ramen zijn zwart aangeslagen van de roet.

12.33

Kort tijd problemen op spoor

Er waren zondagmiddag korte tijd problemen op het spoor tussen Lage Zwaluwe en Breda. Die problemen werden rond kwart voor twaalf zondagochtend veroorzaakt door een gestrande trein. Sinds kwart voor een zondagmiddag rijden de treinen weer volgens schema.

09.12

Asociale automobilist rijdt bijna agent aan

Een agent is zaterdagavond bijna aangereden door een automobilist op de Veestraat in Tilburg. De agent moest het trottoir opspringen om de auto te ontwijken. De bestuurder ging er vervolgens vandoor. Agenten gingen achter de automobilist aan, maar die verdween spoorloos. De auto werd wel teruggevonden. Die bleek eerder op de dag gestolen.

LEES OOK: Automobilist rijdt met gestolen auto in op agent en verdwijnt spoorloos

08.17

Papegaai houdt hulpdiensten bezig in Breda

Een tamme papegaai houdt al sinds zaterdag de gemoederen bezig aan de Oude Baan in Breda. De ara vloog weg nadat het baasje voer had gehaald bij het vogelopvangcentrum. Het lukte de brandweer niet om de papegaai uit de boom te halen. Ook niet met een hoogwerker, want de vogel vloog toen naar een andere boom. De baasjes blijven met voer en aanroepen proberen het dier naar zich toe te lokken. "Maar de papagaai maakt geen aanstalten om naar beneden te komen:, laat een 112-correspondent weten.

De ara laat zich niet makkelijk vangen in Breda (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
De ara laat zich niet makkelijk vangen in Breda (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
22.21

Meisjes aangehouden na dodelijke steekpartij

Bij een steekpartij in Rosmalen is zaterdagavond een 22-jarige man om het leven gekomen. Twee meisjes van 16 en 17 jaar oud zijn opgepakt als verdachten. De steekpartij vond rond halftien plaats bij een café aan de Driesprong na een ruzie op het terras van een andere horecagelegenheid in het centrum.

LEES OOK: Dode (22) bij steekpartij op terras Rosmalen, meisjes van 16 en 17 opgepakt

De politie onderzoekt wat er aan de steekpartij in Rosmalen vooraf ging (foto: Bart Meesters).
De politie onderzoekt wat er aan de steekpartij in Rosmalen vooraf ging (foto: Bart Meesters).
22.32

Beschonken bestuurder rijdt zonder rijbewijs

Agenten hebben zaterdagavond een auto in beslag genomen in Best. Ze hadden de 22-jarige bestuurder laten stoppen nadat ze gezien hadden dat de voorruit van de auto waarin hij reed kapot was. De kentekenregistratie van de auto bleek verlopen en de bestuurder reed rond terwijl die geen rijbewijs heeft. Na een blaastest bleek de bestuurder ook nog eens onder invloed van alcohol te zijn.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!