NAC-topscorer Seuntjens verlaat Breda voor Japans avontuur

25 maart 2022 om 12:00 • Aangepast 27 maart 2022 om 17:03
nl
De 32-jarige aanvaller Ralf Seuntjes uit Breda verruilt ‘zijn’ NAC per direct voor een avontuur in Japan. De clubtopscorer gaat spelen voor FC Imabari, dat uitkomt op het derde niveau.
Profielfoto van Luuk van Grinsven
Geschreven door
Luuk van Grinsven

Afgelopen zomer maakte Seuntjens de overstap van De Graafschap naar NAC, de club waar hij al zijn hele leven wilde voetballen. De aanvaller had nog een contract tot de zomer van 2023. NAC ontvangt daarom een transfersom.

''Ik ga de supporters van NAC ontzettend missen''

"Ondanks de korte periode vond ik het prachtig om eindelijk voor NAC te spelen, een droom die uitkwam. Ik ga de supporters van NAC ontzettend missen, maar ben tevens erg dankbaar dat ook zij mij dit avontuur gunnen en blij voor mij zijn."

Ook trainer Edwin de Graaf baalt van het vertrek van de clubtopscorder, maar gunt hem dit avontuur van harte: ‘’Dit is voor hem natuurlijk een unieke kans in de herfst van zijn carrière."

Seuntjens speelde eerder voor RBC, FC Den Bosch, Telstar, VVV-Venlo en De Graafschap. De ‘’Seun of God’’ droomde al jaren van een avontuur in het buitenland. Bij FC Imabari heeft hij deze dan eindelijk te pakken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!