Video

Tanja Jess bevestigt relatieproblemen met Charly Luske

1 april 2022 om 11:03 • Aangepast 4 april 2022 om 09:45
nl
De relatie tussen Tanja Jess uit Nuenen en musicalster Charly Luske verkeert in zwaar weer. Luske zou 'berichten' hebben uitgewisseld met een andere vrouw. De actrice bevestigde donderdagavond op Instagram dat ze momenteel 'in een zoektocht zitten waar ze nog niet helemaal uit zijn'. Tegelijkertijd haalt ze stevig uit naar het 'juice'-kanaal dat de privé-aangelegenheid bekendmaakte.
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

Jess geeft toe dat Luske 'problematisch gedrag' laat zien. "Er is sprake van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan of die soms zelfs opzoekt", schrijft ze.

"Ook hebben we al langere tijd hulp om hier als individuen, in de relatie maar ook betreffende ons gezin mee te dealen. Dat is een moeilijk en langdurig traject waarin je keer op keer opnieuw moet bekijken waar je staat en hoe je verder gaat."

Jess en Luske zijn sinds 21 jaar samen en hebben twee kinderen.

Het onlineprogramma Roddelpraat maakte woensdagavond bekend dat de twee relatieproblemen hebben. Ze proosten op het feit dat 'ze het eerste BN-huwelijk om zeep hebben geholpen'.

Wachten op privacy instellingen...

Jess is ontzet over de onthullingen van Roddelpraat. "Deze 'mensen' deinzen werkelijk nergens voor terug. Ze lijken zichzelf helemaal opgegeven te hebben en vullen hun zakken over 'lijken' via de diepste donkere krochten van hun ziel."

Ze vervolgt: "Zelfs de jonge vrouw die hen van de privéberichten tussen haar en Charly had voorzien, werd schaamteloos en op racistische wijze gebasht."

Inmiddels heeft ook Luske zelf gereageerd. In een verklaring op Instagram laat de artiest weten dat hij veel spijt heeft. "Ik werk al langer aan mijn issues, maar helaas ben ik er nog niet."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.