Klaas Otto ruilt Rachel Hazes in voor ex-vriendin

2 april 2022 om 15:19 • Aangepast 11 april 2022 om 11:37
nl
De relatie tussen Klaas Otto en Rachel Hazes is na twee weken ten einde gekomen. Dat bevestigt het management van Rachel Hazes aan Shownieuws. De oprichter van motorclub No Surrender plaatste vrijdagavond een foto en tekst op Instagram waarin hij terug lijkt te zijn bij zijn ex-vriendin Gracia.
Profielfoto van Evie Hendriks
Geschreven door

Rachel Hazes maakte twee weken geleden vol trots bekend aan haar Instagramvolgers dat ze officieel een relatie had met Otto. De twee stonden kussend in de menigte bij Holland zingt Hazes.

Aan die relatie is nu een eind gekomen. Het managment van Rachel zegt tegen Shownieuws dat ze 'in goed overleg vriendschappelijk uit elkaar zijn gegaan'.

Klaas Otto deelde vrijdagavond een foto op Instagram samen met zijn ex-vriendin Gracia. Dat deed de wenkbrauwen van veel volgers fronsen, omdat de breuk tussen Rachel Hazes en Klaas Otto nog niet bevestigd was.

Wachten op privacy instellingen...

Uit de tekst onder de foto lijkt het erop dat de twee weer bij elkaar zijn. Zo is er te lezen: "In je leven kan je van alles doen, je kan naar links gaan, en je kan naar rechts gaan, je kan elk pad bewandelen, maar als je elke dag op zo’n pad iets mis in je leven, en een gevoel van liefde voor iemand, dan moet je toch dat gevoel gaan volgen, en mijn gevoel is voor een vrouw met de naam Gracia."

Vorige week leken Hazes en Otto nog heel gelukkig met elkaar te zijn. "We hebben het heel erg leuk. Ja, echt waar", zei de weduwe van André Hazes sr. toen.

LEES OOK: 'Rachel Hazes en Klaas Otto hebben het gezellig samen'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.