Liefdeskoppel Hazes en Otto op cover Nieuwe Revu, maar het is alweer uit

5 april 2022 om 07:43 • Aangepast 12 april 2022 om 13:57
nl
Klaas Otto en Rachel Hazes staan ondanks hun relatiebreuk woensdag samen op de cover van Nieuwe Revu. Het magazine had het eerste interview met Hazes en haar nieuwe liefde, een heuse showbizzprimeur. Maar de redactie had waarschijnlijk niet verwacht dat de liefde tussen de twee zo kort zou duren.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Nieuwe Revu weet dat de relatie inmiddels alweer op de klippen is gelopen, maar het was te laat om de cover nog aan te passen.

Op de omslag van het magazine staat nog een hartje naast de namen Rachel en Klaas. Nieuwe Revu grapt op Twitter: "Als je dan toch in de winkel staat, haal er dan direct even een stift bij."

'In goed overleg'
Zondag werd bekend dat Hazes en de oprichter van motorclub No Surrender na een paar weken alweer uit elkaar zijn gegaan. Vorige week leken ze nog heel gelukkig met elkaar. Ze werden kussend gefotografeerd in de menigte bij Holland zingt Hazes. Maar de twee hebben inmiddels 'in goed onderling overleg' besloten een punt achter hun relatie te zetten.

Volgens Hazes hebben de twee het 'echt heel leuk gehad' en zijn ze als vrienden uit elkaar gaan. Otto hintte vrijdag al op een breuk, met een foto op Instagram van hem en zijn ex-vriendin Gracia. Hazes noemde het bij Shownieuws 'jammer dat het zo gelopen is'. "Maar hij zal alsnog altijd bijzonder voor mij zijn. No hard feelings naar hem toe. Ik gun hem al het geluk in de toekomst.”

LEES OOK:

Rachel Hazes over breuk met Klaas Otto: 'Jammer dat het zo gelopen is'

Klaas Otto ruilt Rachel Hazes in voor ex-vriendin

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.