Liveblog

112-nieuws: Auto belandt op zijn kop • twee gewonden bij aanrijding

4 juni 2022 om 21:51 • Aangepast 13 juni 2022 om 15:41
nl
In dit liveblog hielden we je zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten.

22.22

Accu bezorgwagen PicNic vliegt in brand tijdens het laden

Bij het distributiecentrum van PicNic aan de Fuutlaan in Eindhoven is de accu van een bezorgauto in brand gevlogen tijdens het laden. Daarbij kwam veel rook vrij.

De brandweer heeft het wagentje naar buiten weten te krijgen. Er komt een dompelwagen van de brandweer naar het centrum om het wagentje onder water te zetten.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
21.45

Auto belandt op zijn kop in Breda

Bij een ongeluk in Breda is een auto op zijn kop terecht gekomen. Hoe dat gebeurde, is onduidelijk. In de auto zaten een vrouw en een kind. Zij zijn nagekeken in de ambulance. Maar ze hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

De auto belandde op zijn kop (foto: Perry Roovers/SQ Vision)
De auto belandde op zijn kop (foto: Perry Roovers/SQ Vision)

20.37

Geen treinen tussen Zevenbergen en Roosendaal

Tussen Zevenbergen en Roosendaal rijden zaterdagavond geen treinen meer, dat komt door een aanrijding. Volgens de NS duren de problemen in ieder geval tot half twaalf zaterdagavond.

20.26

Twee gewonden bij een aanrijding in Tilburg

Bij een aanrijding op de Goirkestraat in Tilburg zijn zaterdagavond twee mensen gewond geraakt. Twee auto's botsten tegen elkaar. De bestuurder van een van de auto's bleek teveel gedronken te hebben.

De twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De auto's zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
18.58

Automobiliste scheurt met aanhanger over de A2

Een automobiliste moest zaterdagmiddag haar rijbewijs inleveren omdat ze veel te hard over de A2 reed. Haar snelheid werd na correctie vastgesteld op 151 kilometer per uur, terwijl ze met haar aanhanger maar 90 mocht rijden.

Ook had ze haar telefoon in de hand. Naar eigen zeggen om Flitsmeister in de gaten te kunnen houden. "Helaas ziet deze app geen onopvallende motorrijders van de politie", zo schrijft de verkeerspolitie op Twitter.

De vrouw is haar rijbewijs voorlopig kwijt en krijgt een boete van 350 euro voor het vasthouden van haar telefoon.

16.57

Auto ramt portiek in Eindhoven

Een auto is de portiek van een flat binnengereden aan de Echternachlaan in Eindhoven. Daarna is de bestuurder er met de auto vandoor gegaan. Volgens omwonenden was er een enorme knal te horen en toen ze buiten gingen kijken, lag de hoofdingang in puin. Die kan nu door bewoners niet worden gebruikt. Mensen hoeven niet hun appartementen uit.

De entree mag niet meer gebruikt worden (foto: Dave Hendriks/ SQ Vision)
De entree mag niet meer gebruikt worden (foto: Dave Hendriks/ SQ Vision)
15.45

Geen giftige stoffen vrijgekomen bij de brand in Son

Wel waarschuwt de brandweer voor rookoverlast. Ook de geuroverlast kan nog lang aanhouden.

Wachten op privacy instellingen...
15.15

Festival zorgt voor file op de A50 bij Boerdonk

Tussen de N279 van Den Bosch naar Roermond en A50 bij Boerdonk staat 6 kilometer file door het festival Harmony of Hardcore. Dat zorgt voor 55 minuten vertraging.

Wachten op privacy instellingen...
14.30

Man (41) verwondt buurtbewoner met mes

In de Mascagnistraat in Tilburg is een 41-jarige man aangehouden nadat hij een buurtbewoner bedreigde met een mes. Het slachtoffer verweerde zichzelf maar liep daarbij een snijwond op. De man verschuilde zich in zijn huis tot een arrestatieteam arriveerde.

LEES OOK: Man (41) verschuilt zich in huis nadat hij buurtbewoner verwonde met mes

13.15

Opnieuw brand bij recyclingbedrijf op industrieterrein in Son

Er staan opnieuw meerdere stapels afval in brand bij het recyclingbedrijf Remondis Reclycling op het industrieterrein Ekkersrijt in Son en Breugel. Er zijn geen personen gewond geraakt bij de brand maar er komt wel veel rook vrij. De brandweer adviseert om uit de rook te blijven.

Afgelopen zondag vatte een hoeveelheid bouw- en sloopafval al vlam bij het recyclingbedrijf waardoor er veel rookoverlast was. Een deel van het industrieterrein was toen uren afgesloten.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision Mediaprodukties
Foto: Sander van Gils/SQ Vision Mediaprodukties
13.00

Tilburger slaat vrouw gebroken kaak

Een Tilburger heeft vrijdagnacht twee vrouwen zwaar mishandeld op een terras in het centrum van de stad. De man sloeg zonder aanleiding met gebalde vuist beide vrouwen in het gezicht. Een van hen hield er een gebroken kaak aan over.

De politie kon de man in het uitgaanscentrum aanhouden. Het blijkt om een bekende veelpleger van de politie te gaan. Hij is al vaker aangehouden voor belediging en bedreiging.

LEES OOK: Man slaat vrouw een gebroken kaak op terras in Tilburg

11.10

Man met openstaande celstraf opgepakt

De politie heeft vrijdag een man aangehouden op de Estafettelaan in Eindhoven die nog een celstraf heeft openstaan. Toen een vrouw werd aangehouden die voor verschillende diefstallen verhoord moest worden, probeerde de man ongezien weg te komen bij een politiecontrole op GGzE terrein de Grote Beek in Eindhoven. De man werd toch staande gehouden.

Hij moet nog zestig dagen de gevangenis in, omdat hij zijn taakstraf niet heeft uitgevoerd na te zijn veroordeeld voor meerdere diefstallen. Daarnaast krijgt de man wellicht een nieuwe straf opgelegd omdat de politie vermoedt dat de fiets waar hij op reed gestolen is. Het hangslot van de fiets was doorgeslepen.

Wachten op privacy instellingen...
10.23

Schapen gestolen door Roemeense mannen

De koninklijke marechaussee hield zaterdagochtend drie Roemeense mannen aan voor de diefstal van drie schapen. De dieren zijn gestolen bij een schapenhouder in de omgeving van Oss. De mannen vervoerde de schapen in de kofferbak van hun auto en dat viel op. Ze werden aangehouden tijdens een controle bij Beek-Ubbergen. Schapen worden vaker gestolen voor hun vlees.

Wachten op privacy instellingen...
10.15

Politie onderschept verkoop van gestolen scooter

De politie stopte donderdagmiddag de verkoop van een gestolen scooter bij Winkelcentrum Woensel. De scooter werd aangeboden via Telegram met de volgende verkoop tekst: “Scooter te koop, zo goed als nieuw! De vorige eigenaar wilde hem eigenlijk niet weg doen. Onderhoudsboekje, sleutel en contactslot niet inbegrepen. Bieden mag.”

Nadat de politie dit bericht zag, wachtte zij op de plek van de verkoop. Toen de verdachte de scooter aan het verkopen was, greep de politie in. De scooter is inmiddels terug bij de eigenaar.

Wachten op privacy instellingen...
10.00

Getuigen gezocht van beroving pizzabezorger

Een pizzabezorger in Rosmalen is zaterdagnacht overvallen. Bij de overval is geweld gebruikt en is er gedreigd met een mes. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

Het 17-jarige slachtoffer fietste op de Kruisstraat in Rosmalen toen een auto naast hem kwam rijden. Het leek alsof de daders iets wilde vragen, dus stopte de bezorger. Op dat moment is hij met geweld beroofd, waarbij hij werd geslagen en geschopt. Ook is er gedreigd met een mes.

06.45

Automobilist rijdt achterop vrachtwagen op A58

Een automobilist reed zaterdagochtend met zijn auto achterop een vrachtwagen. Waardoor de bestuurder achterop reed is onduidelijk. De man is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig geborgen, de vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd en kon zijn route zelfstandig vervolgen. De rechter rijstrook richting Tilburg was enige tijd afgesloten.

01.00

Grote brand in Eindhovense basisschool

Een grote brand heeft zaterdagnacht meerdere klaslokalen van basisschool St. Antonius Abt aan de Maasstraat in Eindhoven verwoest. De schade is groot, maar de brandweer heeft een groot deel van de school kunnen redden. Wel is er veel rook- en waterschade.

Veel schade aan de basisschool in Eindhoven (foto:SQ Vision Mediaprodukties).
Veel schade aan de basisschool in Eindhoven (foto:SQ Vision Mediaprodukties).
Klaslokalen zijn volledig verwoest (foto:SQ Vision Mediaprodukties) .
Klaslokalen zijn volledig verwoest (foto:SQ Vision Mediaprodukties) .
02.30

vrouw op scooter vliegt uit de bocht en gewond

Een vrouw is vannacht lelijk gevallen met haar scooter op industrieterrein Ekkersrijt in Son. In een bocht ging ze met haar scooter onderuit. Twee ambulances en een traumaheli kwamen ter plaatse.

De vrouw raakte zwaar gewond aan haar hoofd, en is per ambulance naar ziekenhuis in Tilburg gebracht waar specialisten zitten op het gebied van ernstig hoofdletsel. Een vervelende bocht in het fietspad in combinatie met het donker zijn vermoedelijk de oorzaak van het ongeval geweest.

23.00

Plant op balkon staat in brand

Vrijdagavond omstreeks half elf brak er brand uit op een balkon van een appartement aan de Heulstraat in Waalwijk. De felle brand werd ontdekt door de bovenbuurman, die net thuiskwam.

Een plantenbak had door nog onbekende oorzaak vlam gevat en veroorzaakte veel schade aan de gevel van het appartementencomplex. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat het vuur over sloeg naar het appartement. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk.

Plant op balkon staat in brand (foto:SQ Vision mediaprodukties/ Iwan van Dun)
Plant op balkon staat in brand (foto:SQ Vision mediaprodukties/ Iwan van Dun)
De gevel liep ook schade op (foto; SQ Vision Mediaprodukties/ Iwan van Dun)
De gevel liep ook schade op (foto; SQ Vision Mediaprodukties/ Iwan van Dun)

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!