Besloten feest eindigt in vechtpartij, gegooid met tafels en stoelen

18 juni 2022 om 12:28 • Aangepast 27 juni 2022 om 14:48
nl
Een besloten feest in een café in het centrum van Roosendaal eindigde vrijdagnacht in een massale vechtpartij. Die brak uit nadat twee niet uitgenodigde mannen het café binnenkwamen en niet weg wilden gaan toen hen dit vriendelijk werd gevraagd.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De gasten van het besloten feest wilden volgens de uitbater het personeel helpen om de mannen - een 26-jarige Roosendaler en een 24-jarige man uit Breda - uit het café te verwijderen. Vervolgens liep de situatie uit de hand.

Bijten
Bij de vechtpartij waren zo’n tien tot vijftien mensen betrokken. Er werd met tafels en stoelen gegooid, blijkt uit de verklaringen van de aanwezigen.

Toen agenten aankwamen, bleek dat een beveiliger met een riem was geslagen. Een vrouw was geraakt door een tafel die omver werd gegooid. De agenten hebben de twee agressieve cafébezoekers aangehouden.

Toen de man uit Roosendaal in de arrestantenbus werd gezet, beet hij een van de agenten in de hand. Omdat de agent handschoenen droeg, raakte hij niet gewond. De Roosendaler bedreigde de agenten ook nog met de dood. De Roosendaler is, net als de Bredanaar, vastgezet. De Roosendaler weigerde een blaastest waarmee nagekeken kon worden of hij onder invloed van alcohol was.

Beelden
De bezoekers van het feest hebben beeldmateriaal gemaakt van de vechtpartij. Al deze beelden worden verzameld en door de politie meegenomen in het onderzoek. De slachtoffers die letsel opliepen, doen aangifte. De uitbater van het café doet aangifte van vernieling.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!