Video

Agenten trakteren feestvierders op de 'ta-tu ta-tu' waar ze om smeken

18 juli 2022 om 21:34 • Aangepast 21 juli 2022 om 10:12
nl
Twee wijkagenten uit Deurne gaan viraal met een filmpje op Dumpert. Hun surveillance liep namelijk iets anders dan verwacht. Tijdens een ronde door het dorp kwamen ze bij een feestje uit waar net het nummer 'Daar komt de politie aan' uit de geluidsboxen schalde. De wijkagenten haakten gezellig in en lieten de sirenes loeien.
Profielfoto van Evie Hendriks
Geschreven door

"Tja, hoe dingen lopen tijdens je ronde in de wijk. Leuk toch", schrijft wijkagent Luc Dirkx op Instagram. Hij en zijn collega hadden niet verwacht dat ze deel zouden gaan uitmaken van een feestje, laat staan dat ze daarna ook nog eens viraal op Dumpert uitwaaieren.

Ruim 90.000 mensen zien hoe de agenten gezellig meedoen met het feestgedruis. De reacties liegen er niet om. "Kijk! Zo kan het dus ook! Niks mis mee", schrijft iemand. "Bert en Luc, de gangmakers van het basisteam", vindt een ander.

In de video zie je de agenten langs een aantal feestgangers rijden die snoeihard een remix van het nummer 'Daar komt de politie aan' draaien. Vervolgens gaat het raampje van de politiebus open en laten de agenten vol overtuiging de sirenes loeien met een lach op hun gezicht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!