Jong PSV gaat op eigen veld hard onderuit tegen TOP Oss

5 september 2022 om 21:59 • Aangepast 14 september 2022 om 11:01
Het is niet alleen voor het eerste elftal van PSV, maar ook voor Jong PSV dit seizoen erg lastig om de nul te houden. Op de eigen Herdgang verloor de ploeg van trainer Adil Ramzi met 0-3 van TOP Oss. De thuisclub heeft na vijf wedstrijden al elf tegendoelpunten moeten incasseren: het meeste van alle clubs in de Keuken Kampioen Divisie.
Profielfoto van Hans Janssen

Dat TOP liefst driemaal wist te scoren, is bijzonder. In de eerste vier competitieduels kwam het tot slechts vier treffers. Bovendien gingen de laatste drie duels verloren. Trevor David en Justin Mathieu scoorden in de eerste helft, Toshio Lake bepaalde even na rust de eindstand op 0-3. Aan TOP-zijde kregen Lake, Milan Hilderink en Richonell Margaret de gele kaart.

Door deze uitslag is Jong PSV nu de nummer 16 op de ranglijst; TOP Oss stijgt naar de elfde plaats.