Video

Voetgangster (47) aangereden op klaarlichte dag: politie zoekt doorrijder

7 november 2022 om 18:15 • Aangepast 15 november 2022 om 13:16
nl
Een 47-jarige vrouw werd op 25 juli dit jaar aangereden door een automobilist op de Jan Heijnsstraat in Tilburg. De automobilist reed door en is nog altijd niet gevonden. De politie zit nog altijd zonder aanknopingspunten.
Profielfoto van Suzan van Loenen
Geschreven door

De vrouw stak op de ochtend van de aanrijding rond half twaalf over bij een groen verkeerslicht. Tijdens het oversteken werd ze geschept door een grote, grijze auto. "Ik voelde mezelf op de motorkap vallen", vertelt ze in de uitzending.

Ze hield onder andere een scheurtje in haar bekken, een zwaar gekneusde nekwervel en meerdere gekneusde ribben over aan het ongeluk. De vrouw lag twee weken in het ziekenhuis en moest daarna zes weken revalideren in een revalidatiecentrum.

Eerder vertelde ze al dat ze nog dagelijks last heeft van het ongeluk. ""Ik zie de auto van dit roekeloze monster nog elke nacht op mij afkomen in mijn dromen", zei ze toen.

Zichtbare schade
De automobilist meldde zich sindsdien niet. Na maanden is de politie de dader nog niet op het spoor. Dat is opmerkelijk, aangezien de aanrijding plaatsvond op klaarlichte dag op een drukke kruising in Tilburg.

Nu doet de politie nogmaals een oproep aan mensen die op 25 juli iets gezien hebben in de buurt van de Jan Heijnsstraat. De auto was waarschijnlijk zichtbaar beschadigd door de hevigheid van de aanrijding.

De politie wil specifiek contact met de vrouw die eerste hulp verleende aan het slachtoffer. Zij kan een belangrijke getuige zijn.

LEES OOK: Jannette zwaargewond achtergelaten na aanrijding: 'Droom er elke nacht van'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!