Cody Gakpo nu officieel speler van Liverpool: 'Ik kijk er echt naar uit'

29 december 2022 om 07:27 • Aangepast 30 december 2022 om 07:05
nl
Cody Gakpo is vanaf nu officieel speler van Liverpool. De 23-jarige Eindhovenaar die overkomt van PSV, doorstond woensdag de medische keuring en ondertekende vervolgens zijn contract.
Profielfoto van ANP
Geschreven door
ANP

Liverpool doet geen mededelingen over de transfersom en over de duur van de verbintenis. Engelse media melden dat Gakpo tot 2028 vastligt bij Liverpool.

De Eindhovenaar gaat bij zijn nieuwe club spelen met rugnummer 18. "Ik ben erg dankbaar dat iedereen me zo hartelijk verwelkomt en ik kijk er echt naar uit om iedereen in het stadion en in de stad te zien", meldt Gakpo op de website van Liverpool.

"Mijn telefoon stond echt roodgloeiend."

Het waren hectische dagen voor hem. Tijdens Kerstmis reisde hij naar Londen maar was hij ook bij zijn familie. Hij ontving na de bekendmaking van zijn transfer talloze berichten van zo ongeveer iedereen die hij kent: "Mijn telefoon stond echt roodgloeiend."

Volgens Engelse media ontvangt PSV inclusief bonussen 50 miljoen euro voor Gakpo, waarmee hij de duurste uitgaande speler in de clubhistorie is. PSV meldde maandag al dat Gakpo aan Liverpool verkocht zou worden.

In onderstaande video bedankt Gakpo alle PSV-fans voor alle jaren dat ze hem hebben gesteund.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!