Jongens nemen agent in de maling en gaan viral: 'Ik ben geen taxi'

25 januari 2023 om 12:38 • Aangepast 1 februari 2023 om 16:20
nl
Een agent voor het station in Den Bosch wist begin deze week niet wat hem overkwam. Twee jongens wilden de politieauto instappen en vroegen hem of hij hen naar het vliegveld wilde brengen. Een grap, bleek later. En de beelden daarvan, die gaan inmiddels viral op TikTok.
Profielfoto van Sven de Laet
Geschreven door

De bedenkers van de stunt zijn de van oorsprong Iraanse broers Armia (33) en Arsham (30) Pour uit Waalwijk, ook wel bekend als dj-duo Vessbroz. Maar als ze even niet bezig zijn met hun muziek, gaan ze op pad voor hun TikTok-kanaal. Daar hebben ze inmiddels bijna 650.000 volgers.

Geen taxi
Die zagen dus allemaal hoe de agent in de maling werd genomen. In de video is te zien hoe hij de broers nietsvermoedend duidelijk probeert te maken dat hij toch echt geen taxichauffeur is. Pas als hij dat een paar keer herhaalt, druipen de grappenmakers 'teleurgesteld' af.

Overigens kan het slachtoffer er zelf waarschijnlijk net zo hard om lachen. Deze agent Frans, zelf ook geen onbekende op TikTok, plaatste al snel een reactie onder inmiddels ruim 5 miljoen keer bekeken video: "Heb ik weer."

Het is trouwens niet de eerste keer dat het duo de politie een gebbetje maakt met de politie. Zo plaatsen ze eerder al video's waarin ze agenten 'free coke' aanbieden, om vervolgens een blikje cola tevoorschijn te toveren.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!