Van Nistelrooij droeg foto van Thijs Slegers bij zich tijdens halve finale

4 april 2023 om 23:18 • Aangepast 13 april 2023 om 02:04
nl
Ruud van Nistelrooij had tijdens het duel van PSV tegen Spakenburg in de halve finale van het toernooi om de KNVB Beker, steun aan Thijs Slegers. Na afloop van de wedstrijd haalde Van Nistelrooij een foto van Slegers uit zijn binnenzak. De trainer vertelde dat de uitvaart van Thijs op maandag hem had geraakt en dat Thijs hem juist ook kracht en spirit gaf. “We wilden voor Thijs die finale bereiken”, zei hij.
Profielfoto van Yannick Wezenbeek
Geschreven door

De trainer was maandag bij de uitvaart van de perschef van PSV. “Ik hoorde daar zijn vrouw spreken en je ziet zijn kinderen... Dat raakt je. Mijn hart brak. Maar Thijs gaf mij en anderen ook kracht en spirit. Dat heb ik persoonlijk meegenomen.”

"Thijs is een inspiratiebron voor velen."

Van Nistelrooij gaf aan dat hij het niet had meegenomen in de wedstrijdbespreking. “Dit was iets persoonlijks. Ik was gisteren bij de uitvaart samen met Luuk de Jong, als aanvoerder. Toen voelde ik al dat we die finale moesten halen voor Thijs. De jongens hebben het fantastisch gedaan.”

Tot slot vertelde de oefenmeester dat hij Thijs voor altijd zal bewonderen. “Natuurlijk is Thijs maar 46 geworden, maar wat na gisteren vooral duidelijk werd, is dat hij een inspiratiebron is voor velen. Hij is altijd strijdbaar gebleven.”

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!