Royston Drenthe keert terug bij Kozakken Boys

7 april 2023 om 20:55 • Aangepast 18 april 2023 om 02:05
nl
Royston Drenthe maakt zijn comeback bij amateurclub Kozakken Boys. De 35-jarige Rotterdammer trainde al enige tijd mee en heeft voor één seizoen getekend in Werkendam. Dat meldt de club op de clubwebsite.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

De speler komt pas na de zomerstop in actie voor de club die op dit moment achtste in de tweede divisie staat. De komst van Drenthe volgde na een toevallige ontmoeting met Kozakken Boys-trainer Scott Calderwood.

"Toen ik hem ontmoette, wist ik eigenlijk niet dat hij trainer van Kozakken Boys was", vertelt Drenthe. "Scott grapte dat hij nog wel een linksback kon gebruiken en na verloop van tijd kreeg dat gesprek een steeds serieuzere wending. De club en ik kwamen er echter al snel achter dat ik fysiek nog niet in staat was om Kozakken Boys te helpen."

Fit
Volgens de club is de speler weer fit. "Ik moest weer volledig de focus leggen op het leven als voetballer en dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik sta nu weer op het veld als een vrije vogel en baal ervan dat ik nog niet speelgerechtigd ben", zegt Drenthe.

In de zomer van 2019 speelde Drenthe voor het laatst voor de club uit Werkendam.

LEES OOK: Royston Drenthe vrijgesproken in witwaszaak en wil nu 'zijn' geld terug

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!