Liveblog

112-nieuws: fietser naar ziekenhuis • konijn gered bij schuurbrand

14 juni 2023 om 19:27 • Aangepast 24 juni 2023 om 02:00
nl
In dit liveblog hielden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vond hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten.

Liveblog

22.56

Gewonde bij schuurbrand, konijn gered

Bij een brand in twee schuurtjes in Waalre heeft iemand vanavond lichte brandwonden opgelopen. De man is naar het ziekenhuis gebracht. Hij raakte gewond, toen hij nog snel wat spullen uit de schuur wilde halen. De schuurtjes zijn flink beschadigd. Brandweermensen hebben wel nog een konijn kunnen redden uit een kooi bij de schuur.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
20.34

Vermiste vrouw (43) gevonden

In Sterksel heeft de politie met spoed gezocht naar een vermiste vrouw (43). Dat gebeurde met politiehonden, een helikopter en het Veteranen Search Team. Rond kwart voor negen werd ze gevonden

19.36

Jongen van 6 vermist in Lith

Een jongen van zes jaar oud wordt vermist in Lith. In een Burgernetbericht wordt gevraagd naar hem uit te kijken. Ook een politiehelikopter helpt mee met zoeken.

Wachten op privacy instellingen...
19.25

Rijstrook dicht na botsing op A59

Na een botsing op de A59 heeft een bergingsbedrijf vanavond een auto weggesleept. Het ongeluk gebeurde aan het begin van de avond bij Nieuwkuijk. Niemand raakte gewond, wel ontstond er een flinke file.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
18.44

Fietser naar ziekenhuis na ongeluk

Een fietser is na een ongeluk in Breda naar het ziekenhuis gebracht. Deze man is ernstig gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de Burgemeester de Manlaan.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
18.18

Fietser gewond na botsing

Een fietser is vanmiddag in Oudheusden gewond geraakt na een botsing met een auto. Dit gebeurde iets voor halfzes bij de provinciale weg N267. Onbekend is of de fietser naar het ziekenhuis moest.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision.
17.48

Brand in stopcontact op zolder

Bewoners van een huis in Maarheeze hebben vanmiddag erg veel geluk gehad. Er ontstond brand in een stopcontact, maar de brandweer wist het vuur snel te blussen. De stroom werd snel uitgeschakeld en met een gieter werd het roken gestopt.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
17.40

Uur vertraging op A50

Door een ongeluk op de A50 bij Veghel staat een file van een uur, meldt Rijkswaterstaat. Een rijstrook in de richting van Veghel naar Oss is afgesloten. Een berger neemt twee voertuigen mee.

17.38

Snelweg tussen Utrecht en Breda was dicht

Een deel van de A27 van Utrecht naar Breda was vanmiddag afgesloten als gevolg van een ongeluk, meldt de ANWB. Bij het ongeval vlak voor de Merwedebrug waren meerdere auto's betrokken. De weg was dicht tussen knooppunt Everdingen en de brug bij Gorinchem. Na anderhalf uur ging de weg weer open, maar stonden er wel nog een lange file.

17.03

Hulpdiensten rukken massaal uit voor bosbrand

Meerdere brandweerwagens, een waterwagen en een politiehelikopter kwamen vanmiddag af op de melding van een bosbrand in Langenboom. Ze mochten al snel weer weg, want het vuur was vrij snel onder controle.

Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
Foto: Marco van den Broek/SQ Vision.
16.28

File op A58 na ongeluk

Op de A58 tussen Breda en Bergen op Zoom staat een file van meer dan een halfuur nadat er een ongeluk is gebeurd. Het verkeer staat vast tussen Roosendaal-Oost en afrit Wouwse Plantage.

14.12

Arrestatie vanwege gestolen fiets

De politie heeft vannacht op de A58 bij Bavel een 40-jarige bestuurder gearresteerd. De verdachte kwam uit Roosendaal had een elektrische fiets in zijn of haar voertuig liggen die vermoedelijk is gestolen. De eigenaar van de fiets wordt gezocht.

13.06

Bestuurder rijdt met kapotte ruit

De politie heeft in een 58-jarige bestuurder uit Uden staande gehouden. Hij reed in Volkel in een bestelauto die een kapotte voorruit had. De ruit was beschadigd geraakt bij een ongeluk. De laminering hield de ruit nog bij elkaar.

In Oss gebeurde gisteren hetzelfde. In de voorruit van de auto van een man zat een enorme ster, die hem het zicht belemmerde. De man stak zijn hoofd uit de auto om toch nog iets van de weg te zien. Hij heeft een bekeuring gekregen.

LEES OOK: Grote ster in voorruit auto, man steekt hoofd naar buiten voor beter zicht

Foto: Verkeerspolitie Oost-Brabant/Twitter.
Foto: Verkeerspolitie Oost-Brabant/Twitter.
10.45

Duikers zoeken naar visser

De politie kreeg gisterenmiddag meerdere meldingen van een verdachte situatie bij een vijver in Sint-Oedenrode. Mensen maakten zich zorgen omdat er al een paar uur allerlei visspullen en persoonlijke spullen bij de vijver lagen. Er was al die tijd niemand bij de spullen gezien. De brandweer kwam naar de vijver en zocht met duikers de hele vijver af. Daar werd niemand gevonden. De eigenaar van de spullen wordt nog gezocht.

Foto: Politie Meierijstad/Facebook.
Foto: Politie Meierijstad/Facebook.
Foto: Politie Meierijstad/Facebook.
Foto: Politie Meierijstad/Facebook.
10.40

Politie bevrijdt honden uit kooien

De politie heeft in Oss ruim dertig honden in beslag genomen. De dieren waren er slecht aan toe. Ze zaten opgesloten in kooien, liepen in hun eigen uitwerpselen en kregen geen eten en drinken. Een van de honden is na bevrijding overleden. Dat meldt de politie woensdag.

LEES OOK: Tientallen honden bevrijd die in vieze kooien zaten opgesloten in een tuin

08.43

Traumahelikopter op A17, weg dicht

De A17 van Roosendaal naar Dordrecht was vanochtend dicht bij Moerdijk. Een traumahelikopter is op de snelweg geland. Om tien over negen was de weg weer vrij.

LEES OOK: A17 bij Moerdijk dicht omdat traumahelikopter op snelweg landt

07.35

Gewonde bij frontale botsing

Twee automobilisten zijn vanmorgen frontaal op elkaar gebotst nadat twee auto's een tractor wilden inhalen via de andere weghelft. Het ongeluk gebeurde op de Diepveldenweg (ter hoogte van de Hooge Berkt) in Bergeijk.

De voorste auto kwam frontaal in botsing met een tegemoetkomende auto. Een inzittende is gewond geraakt en meegenomen naar het ziekenhuis.

LEES OOK: Twee auto's willen tractor inhalen: frontale botsing met tegenligger

Foto: Rico Vogels / SQ Vision.
Foto: Rico Vogels / SQ Vision.
06.24

Files bij Haringvlietbrug

Wachten op privacy instellingen...
00.18

Brandende stoel op balkon

Op een balkon van een flat voor ouderen in Valkenswaard is gisteravond brand ontstaan. Een stoel stond in brand. De bewoonster van de flat aan de St. Antoniusstraat zag de smeulende stoel staan en heeft deze over het balkon gegooid, op dat moment arriveerde ook net de brandweer.

De vrouw wist haar huis via de achterkant te verlaten en raakte niet gewond. De oorzaak van de brand is niet bekend, de bewoonster had geen idee hoe de stoel vlam heeft gevat. Volgens een 112-correspondent brak onlangs ook een brandje uit in hetzelfde huis, toen ging het om een pannetje op het vuur. De flat moest toen worden ontruimd.

Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
Foto: Rico Vogels / SQ Vision
00.05

Bestelwagen vliegt in brand

Een bestelwagen is gisteravond door brand verwoest. De bestuurder reed op de Brieltjenspolder in Made waarna er plotseling rook onder de motorkap vandaan kwam. Niet lang daarna waren er vlammen te zien. De auto is stilgezet en de bestuurder heeft de brandweer gebeld, deze was snel ter plaatse. Niemand raakte gewond, de auto liep veel schade op.

Foto: Marcel van Dorst / SQ Vision
Foto: Marcel van Dorst / SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!