Liveblog

112-nieuws: brand in opslagloods • motorcrosser ernstig gewond

2 juli 2023 om 22:50 • Aangepast 11 juli 2023 om 02:00
nl
In dit liveblog hielden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vond hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is afgesloten

22.50

Auto van snelweg in de sloot

Een auto is vanavond van de A270 geraakt en in een sloot terechtgekomen. Dat gebeurde bij Nuenen, in de richting van Eindhoven naar Helmond. Wonder boven wonder raakte niemand gewond.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
20.34

Opslagloods in de as gelegd

Op de Driehoek in Gilze heeft heeft een uitslaande brand een opslagloods bij een boerderij in de as gelegd. De loods is helemaal uitgebrand en ingestort. De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar een stal met koeien.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
20.01

Gewonde bij ongeluk

Op de Peelweg in Zeeland is iemand gewond geraakt bij een ongeluk. Een automobilist verloor de macht over het stuur in een flauwe bocht en kwam tegen een boom tot stilstand.

Foto: Kevin Kanters/SQ Vision.
Foto: Kevin Kanters/SQ Vision.
19.59

Man 'parkeert' auto rechtop tegen verkeerspaal

In de categorie 'hier mag je niet parkeren' heeft een man in Best het wel heel bont gemaakt. Vannacht crashte hij op de Sint-Oedenrodeseweg, waarna zijn witte bolide rechtop tegen een wegwijspaal tot stilstand kwam. Een paar minuten later vloog de wagen ook nog eens in de hens.

16.22

F16's opgestegen voor onderschepping vliegtuig

Twee F16's van de Koninklijke Luchtmacht moesten zondag in actie komen vanaf vliegbasis Volkel. Korte tijd gingen ze de lucht in om een passagiersvliegtuig te onderscheppen. Het toestel kon geen verbinding krijgen met de luchtverkeersleiding.

LEES OOK: Passagiersvliegtuig communiceert niet, F16's grijpen in vanuit Volkel

14.38

Motorcrosser ernstig gewond op crossbaan

Aan de Nieuwe Strumptsebaan in Ulicoten is een motorcrosser ernstig gewond geraakt bij een sprong van een heuvel.

De crosser, die aan het trainen was, kreeg het stuur in zijn borst bij de val. Er is een traumahelikopter geland. De gelande trauma-arts heeft de crosser ter plaatse behandeld aan zijn verwondingen. Het slachtoffer wordt met de ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision.
14.14

Vrouw geschampt door auto

Een vrouw op een fiets heeft een auto geschampt toen ze de Volkelseweg over wilde steken in Boekel. De vrouw is nagekeken in de ambulance en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto heeft aan de zijkant lichte schade.

Foto: Kevin Kanters/SQ Vision.
Foto: Kevin Kanters/SQ Vision.
11.53

Spoedreparatie op verbindingsweg A2

De verbindingsweg van de A59 naar de A2 richting Utrecht werd rond het middaguur afgesloten vanwege een spoedreparatie aan de vangrail. Die schade ontstond na een ongeluk. Bestemmingsverkeer kreeg een tijd lang het advies te keren bij de afrit Rosmalen-West (20). In eerste instantie was verwachting dat de verbindingsweg om drie uur vanmiddag pas weer vrij zou zijn. Maar dit was rond een uur 's middags al het geval.

Wachten op privacy instellingen...
11.06

Spullen op A58

Verkeer op de A58 van Breda richting Bergen op Zoom moest vanochtend een tijd lang rekening houden met spullen die op de weg lagen bij Rucphen. De troep veroorzaakte rond elf uur een file vanaf Etten-Leur-West. Pas rond kwart voor twaalf 's ochtends kon het verkeer hier weer doorrijden.

10.52

Gevaarlijk rijdende automobilist klemgereden

Een slingerende automobilist is afgelopen nacht aangehouden na een gevaarlijke rit door Rijsbergen en Zundert. Agenten zagen de man (67) in Rijsbergen over de verhoging van een rotonde rijden. De auto waarin hij reed, had schade op de achterbumper en reed erg langzaam. Agenten wilden de man laten stoppen, maar dit deed hij niet. In Zundert raakte de man op een haar na een bloembak en reed hij rakelings langs een vol terras. Pas aan het eind van de Molenstraat werd hij klemgereden.

LEES OOK: Dronken automobilist slingert over de weg rijdt rakelings langs vol terras

10.03

Slachtoffer aanrijding A4 is 51-jarige

De man die afgelopen nacht om het leven kwam bij een aanrijding op de A4 bij Bergen op Zoom is 51-jarige man uit Oudenbosch. Dat maakte de politie vanochtend bekend. Hoe de man op de weg terechtkwam, is niet duidelijk. De politie doet onderzoek. De automobilist die hem aanreed, is een 57-jarige man uit Tholen. Hij was niet onder invloed van alcohol, drugs of medicijnen. Zijn auto is in beslag genomen voor onderzoek. Hij is ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel en naar huis gebracht. Voor hem is Slachtofferhulp geregeld.

LEES OOK: Voetganger (51) overleden bij aanrijding op A4

09.55

Man vast vanwege gestolen motorfiets

Een 40-jarige man uit Zwolle is afgelopen nacht aangehouden in het centrum van Tilburg omdat hij daar reed met een motorfiets die begin maart werd gestolen in Rotterdam. Hij haalde auto’s rechts in en negeerde een rood verkeerslicht. Toen een agent op de fiets de man een stopteken gaf, ging de motorrijder ervandoor. Via camera's konden agenten de motorrijder volgen. In de Schoolstraat kon hij alsnog worden aangehouden.

09.26

Oprit A59 even dicht

De oprit Rosmalen-Oost van de A59 Den Bosch richting Oss was vanochtend korte tijd afgesloten vanwege een spoedreparatie. De bebording werd daar gerepareerd.

06.38

Vechtersbazen naar de kermis

De politie heeft signalen binnengekregen dat er onder jongeren een bericht rondgaat over een mogelijke vechtpartij op de kermis in Etten-Leur. De politie laat weten extra alert te zijn. "We tolereren geen opstootjes en treden direct op tegen ordeverstorend gedrag!"

05.17

Voetganger overleden bij aanrijding

Een voetganger is afgelopen nacht overleden op de A4 bij afslag 28 richting de Rooseveltlaan in Bergen op Zoom. De man werd daar aangereden door een automobilist. Dit gebeurde rond kwart over vier 's nachts. Het slachtoffer kon niet meer gereanimeerd worden. De politie doet onderzoek. Het verkeer wordt de komende uren omgeleid, laat de politie weten.

Wachten op privacy instellingen...
04.54

Taxi met twee lekke banden

Een taxi liep afgelopen nacht twee lekke banden op op de A59 van De Maaspoort richting knooppunt Empel. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat vermoedt dat een lachgascilinder op de rijbaan de oorzaak was. De taxi is naar een veilige locatie gebracht om geborgen te worden.

Wachten op privacy instellingen...
01.59

Auto botst op muur op rotonde Eindhoven

Een auto is afgelopen nacht zwaar beschadigd geraakt toen de bestuurder op de rotonde Berenkuil in Eindhoven met de auto tegen een muur botste. Hoe dit kon gebeuren, is niet duidelijk. Bij het ongeluk raakte iemand gewond, laat een weginspecteur van Rijkswaterstaat weten.

Wachten op privacy instellingen...
00.08

Aanrijding op spoor

Na een aanrijding reden er rond middernacht een uur lang geen treinen tussen Lage Zwaluwe en Roosendaal. Rond een uur konden de treinen hier weer volgens schema rijden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!