Liveblog

112-nieuws: ernstige botsing in Breda • kat vast in kiepraam

13 juli 2023 om 11:55 • Aangepast 1 augustus 2023 om 02:02
nl
In dit liveblog hielden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

20.47

Kat vast in kiepraam

Dit liveblog is gesloten.Aan de Terburghtweg in Oisterwijk zat urenlang een kater vast tussen een kiepraam van een appartementencomplex. De brandweer werd ingeschakeld door buurtbewoners en heeft de kater weten te bevrijden. Buurtbewoners hebben de kater vervolgens met een reismand naar de dierenarts gebracht. Het beestje was geschrokken en agressief maar leek het goed te maken.

Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision
17.45

Vrouw pikt op de kermis briefje

Een vrouw heeft woensdag op de kermis in Helmond een briefje van twintig euro afgepakt van een jongetje. Hij liet het briefje per ongeluk vallen. Toen hij het wilde oprapen, zette de vrouw haar voet op het briefje en stak het in haar zak. Zo zout had wijkagent Niels het nog nooit gegeten en daarom ging hij verhaal halen bij de vrouw.

LEES OOK: Vrouw pikt op de kermis briefje van 20 euro van jongetje om te gokken

16.42

Ernstig ongeval

Op de Biesdonkweg in Breda is donderdagmiddag een fietser aangereden door een auto. De fietser raakte ernstig gewond. Er landde een traumahelikopter in de buurt van het ongeval. Wie er geen voorrang gaf, is nog niet duidelijk. De politie onderzoekt het ongeval.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
16.04

Brand rieten dak slaat over

In Werkendam woedt op dit moment brand in een huis met een rieten dak. De brand is overgeslagen naar het tegenovergelegen pand. Daarbij komt veel rook vrij, waarschuwt de veiligheidsregio. Bij de brand zijn ontploffingen gehoord. Dit zijn mogelijk gasflessen die in het pand aanwezig zijn, meldt de brandweer. Op beelden op Twitter is te zien dat er weinig over is van het huis.

13.55

Kind bevrijd door brandweer

Bij een basisschool aan de Krijntjes in Rucphen is vanmiddag een kind klem komen te zitten bij een bankje. Dat was op het schoolplein. De brandweer moest eraan te pas komen om het kind te bevrijden. Voor zover bekend raakte het kind niet gewond.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
11.54

Waarschuwingsschot bij aanhouding

Bij een aanhouding in het Wilhelminapark in Tilburg heeft de politie vanochtend een waarschuwingsschot gelost. Agenten wilden een man oppakken, omdat hij iemand zou hebben bedreigd met een vuurwapen. De verdachte werkte niet mee, waarna de politie schoot. Ook daarna werkte de man niet mee en daarom gebruikte de politie ook de taser om hem in te rekenen.

10.12

Wapens gevonden in huis

Na een melding bij Misdaad Anoniem heeft de politie in een huis aan de Pianohof in Etten-Leur meerdere wapens gevonden. Het gaat op een vuurwapen, een nepvuurwapen, een gasdrukwapen en twee messen. De politie heeft ze meegenomen en meldt dat de bewoner van het huis zich hier binnenkort voor moet verantwoorden.

10.09

Klapband touringcar: A2 weer open

Wachten op privacy instellingen...
22.00

Hennepplanten weggehaald bij huis

Bij een huis in Den Bosch heeft de politie gisteren vijf hennepplanten uit de tuin gehaald. Ze worden vernietigd, want het bezit van hennepplanten is verboden.

Foto: Wijkagent Den Bosch/Muntel
Foto: Wijkagent Den Bosch/Muntel
19.00

Motorrijder gewond na botsing

Een motorrijder is gewond geraakt, toen hij op de Doornboslaan in Breda in botsing kwam met een auto. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe hij eraan toe is, is nog onduidelijk. De bestuurster van de auto bleef ongedeerd. Wat er precies gebeurd is, wordt nog door de politie onderzocht. Bij de klap is de motor klemgeraakt onder de auto.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!