Mannen rijden rond in gestolen auto, politie zet achtervolging in

23 juli 2023 om 21:11 • Aangepast 4 augustus 2023 om 02:02
nl
Twee mannen zijn zondagavond opgepakt omdat ze in een gestolen auto reden. De politie wilde ze aanhouden maar dat ging niet zonder slag of stoot. Het duo negeerde een stopteken en ging ervandoor. De politie zette de achtervolging in.
Profielfoto van Lobke Kapteijns
Geschreven door

Meerdere politiewagens zaten de twee mannen op de hielen. In de omgeving van het Ven in Veghel stapten de mannen uit de auto en gingen ze te voet verder. De politie kon ze na een korte achtervolging aanhouden. Een van de verdachten is een 26-jarige man uit Heesch, de ander is 24 jaar en heeft geen vaste woonplaats. Ze zitten vast voor verhoor.

Tijdens de achtervolging is een politieauto tegen een witte Toyota Avensis aangereden nabij de parkeerplaats bij een cafetaria aan het Ven. De Toyota reed achteruit van de parkeerplaats op het moment dat de politieauto voorbijreed.

Na de achtervolging heeft de politie geprobeerd om de bestuurder van de Toyota nog te achterhalen, maar dat is niet gelukt. “Wij komen graag in contact met de bestuurder om eventuele schade te regelen”, schrijft de politie op Twitter.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!