Marathon Eindhoven: zondag live te volgen via Omroep Brabant

7 oktober 2023 om 16:01 • Aangepast 20 oktober 2023 om 02:04
nl
Omroep Brabant zendt zondag vanaf 10.00 de marathon in Eindhoven uit. Op tv, op de website en via de app zijn live de beelden te zien van alle lopers. Daarnaast worden in een liveblog de belangrijkste ontwikkelingen bijgehouden. De uitzending duurt tot 17.00.
Profielfoto van Femke de Jong
Geschreven door

In de live-uitzending worden zowel de wedstrijdlopers als de recreanten gevolgd. Om tien uur starten de deelnemers aan de ASML Marathon Eindhoven. Om twee uur begint de halve marathon.

Het is de 39ste editie van de Marathon Eindhoven. In het hele weekend, zaterdag zijn er vooral wandeltochten, worden 27.000 deelnemers in in Eindhoven verwacht. De marathon in Eindhoven is na die in Rotterdam en Amsterdam de grootste marathon van Nederland. Daarnaast staat er nog veel publiek en kleine muziekgroepjes langs de kant.

Het belooft zondag een mooie, droge en relatief warme dag te worden. In de middag wordt het rond de twintig graden. De organisatie adviseert deelnemers en bezoekers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer naar Eindhoven te komen.

Bekijk hier de hoogtepunten van de Marathon Eindhoven 2022:

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.