Video

Steekpartij in parkeergarage Eindhoven, man gewond naar ziekenhuis

25 januari om 06:41 • Aangepast 7 februari om 02:04
nl
Een man is donderdagochtend vroeg gewond geraakt bij een steekpartij in een parkeergarage midden in het centrum van Eindhoven. De politie vond de man hevig bloedend en ze slaagde er met een tourniquet, een soort knelverband, in om het bloeden te stoppen. De steekpartij werd rond half vijf gemeld. Het slachtoffer is een man 33 zonder bekend woonadres.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De politie is met een onderzoek begonnen. Hiervoor werden in de bewuste parkeergarage onder winkelcentrum Heuvel twee delen afgezet. Door de parkeergarage en het trappenhuis liep een flink bloed spoor. Die sporen worden door de politie bekeken, net als camerabeelden.

Het slachtoffer is met een steekwond in zijn arm in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Hij is niet ernstig gewond. Wat er precies gebeurd is, door wie en waarom de man is gestoken, is nog onduidelijk.

De man deed aangifte en hij vertelde niet te kunnen verklaren waarom hij was neergestoken. Volgens zijn zeggen was hij bij de parkeergarage in gesprek met twee andere mannen die hij ‘van gezicht’ kende, toen hij plotseling door één van die twee in zijn arm werd gestoken. Beide mannen waren er daarna vandoor gegaan en het slachtoffer vluchtte verder de garage in. Daar werd hij door een beveiliger aangetroffen, waarna de ambulance en politie zijn gebeld.

Volgens het slachtoffer was de dader een buitenlandse man met een normaal postuur, met een lengte tussen de 1,75 en 1,80 meter. Hij droeg een bruine jas en een spijkerbroek. Van de andere man kon hij geen beschrijving geven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!