Frank Lammers scoort rol als bekende journalist in tv-serie over Máxima

2 februari om 20:02 • Aangepast 16 februari om 02:03
nl
Frank Lammers heeft een rol in een nieuwe tv-serie te pakken. Het gaat om de Videoland-serie over koningin Maxima. Lammers speelt de in 2022 overleden journalist Willibrord Frequin.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Maxima is een zesdelige tv-serie over het leven van de koningin. Het gaat om een verfilming van een boek van journaliste Marcia Luyten en gaat onder meer over de tijd van Maxima in Argentinië.

Hoe groot de rol van Lammers is, is niet bekend. Mogelijk gaat het om een moment in 2000 toen Frequin haar samen met fotograaf Peter Smulders opwachtte en bloemen aanbood, waarna ze haar achtervolgden.

Een verschrikkelijke fout, noemde Frequin dat later in een interview met De Telegraaf. "Wij zijn met een auto achter haar aangereden. Heel hard. Onverantwoord hard. In de buurt van het vliegveld vlogen wij allebei bijna uit de bocht. We weten hoe het met Diana is afgelopen. Daar ben ik niet trots op."

De serie Máxima is vanaf 20 april te zien.

Walk of Fame
Lammers was vrijdag ook al in het nieuws omdat hij vereeuwigd werd met een eigen ster op de Walk of Fame van de Belgische badplaats Oostende. De acteur onthulde zijn tegel op de voorlaatste dag van het filmfestival dat er jaarlijks plaatshad.

Ook andere Nederlandse acteurs zoals Jeroen Krabbé hebben er een tegel.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.