Liveblog

112-nieuws: Auto en brommobiel botsen • ongeluk met motor in het bos

8 maart om 06:08 • Aangepast 19 maart om 02:01
nl
In dit liveblog houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.01

Dit liveblog is gesloten

22.59

Botsing in Helvoirt

Door een voorrang fout op de Kruising Loonse Baan met de Nieuwkuikseweg in Helvoirt zijn vanavond twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Een van de bestuurders werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van het ongeval was een voorrang fout. Het vrouwelijke slachtoffer raakte door een kapot gesprongen ruit gewond aan haar gezicht. Ze werd onder meer met een forse hoofdwond nar het ziekenhuis gebracht. De weg was na het ongeval gedeelte afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen afgevoerd.

(foto: Bart Meesters)
(foto: Bart Meesters)
(foto: Bart Meesters)
(foto: Bart Meesters)
18.33

Ongeluk met motor in het bos

In de bossen van Bergeijk in de buurt van de Maaij reed een jongeman met een 80cc motortje door de bossen. Hij reed in een kuil en kwam naast het pad terecht. De politie, brandweer en ambulance kwamen ter plaatse om het slachtoffer te helpen. Ook had hij zijn vrienden in kennis gesteld die zich over hem en zijn motortje ontfermden. De jongeman is met de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis ter controle. Hij zou een knieletsel hebben.

(foto: Rico Vogels/SQ Vision)
(foto: Rico Vogels/SQ Vision)
(foto: Rico Vogels/SQ Vision)
(foto: Rico Vogels/SQ Vision)
18.19

Mogelijke schietpartij in Roosendaal

De politie Bergen op Zoom heeft een melding van een schietpartij gekregen in de Anthonie van Dijckstraat in Roosendaal. De politie zegt dat het nog niet helemaal duidelijk wat er gebeurd is en of er daadwerkelijk geschoten is en is met meerdere eenheden ter plaatse. Vooralsnog kan de politie nog geen aanwijzingen vinden voor een schietpartij. Kort daarna heeft de politie een woning betreden aan de Jacob van Ruijsdaelstraat en heeft een woning doorzocht. Ook hier werden geen aanwijzingen gevonden van een schietincident.

17.03

Kalkoen in boom

De brandweer is vanmiddag rond half een uitgerukt om een wilde kalkoen uit een boom te redden. De vogel zat vast in een boom op de Derpshei in Overloon. De kalkoen is na de bevrijding richting het centrum van Overloon gevlogen.

Brandweer bevrijdt wilde kalkoen met ladderwagen uit boom

16.48

Auto en brommobiel botsen

Op de Konijnenberg /Backer en Ruebweg in Breda zijn een auto en brommobiel op elkaar gebotst. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. Door het ongeluk staan diverse wegen in de omgeving helemaal vast. Militairen helpen met het regelen van het verkeer.

(foto: Tom van der Put/SQ Vision)
(foto: Tom van der Put/SQ Vision)
(foto: Tom van der Put/SQ Vision)
(foto: Tom van der Put/SQ Vision)
13.38

Vrouw klimt in mast, krijgt schok en valt

Vannacht is een 21-jarige vakantieganger uit Brabant over een transformator op een werkplatform van een elektriciteitsmast in Saalfelden geklommen en daarna gevallen. Volgens het Algemeen Dagblad gaat het om een vrouw uit Brabant.

De 21-jarige kreeg een elektrische schok. Daardoor viel ze ongeveer zes meter naar beneden. Ze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

11.49

Drie witwassers opgepakt op Eindhoven Airport

Wachten op privacy instellingen...
11.43

Ernstig zedenmisdrijf: opnieuw arrestaties

Er zijn dinsdag vier minderjarige jongens opgepakt voor een ernstig zedenmisdrijf in het Burgemeester Geukerspark in Helmond. Het gaat om drie 17-jarige jongens en een 16-jarige jongen uit de gemeentes Tilburg, Waalwijk en Dronten.

09.04

Container in brand op terrein Haarendael

Op het terrein van Haarendael aan de Raamse Akkers in Haaren is vannacht een grote container met huisvuil in vlammen op gegaan. Op het terrein van Haarendael worden arbeidsmigranten gehuisvest. Vermoedelijk is de container met vuil in brand gestoken.

Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
08.42

Twee mannen opgepakt voor schietpartij

Er zijn twee mannen opgepakt voor het veroorzaken van een schietpartij op het woonwagencentrum aan de Edisonstraat in Breda gisteravond. De politie viel na de schietpartij een wonning op het kamp binnen. Naast de bewoner werd ook een 60-jarige man in de woning opgepakt. Er werd in de woning een vuurwapen, drugs en een hoeveelheid geld aangetroffen.

08.11

Auto in de sloot naast A58

Een auto is vanochtend van de weg geraakt op de A58 bij Rucphen. De wagen is daarna in de sloot beland. Meerdere hulpdiensten werden gealarmeerd. Of de bestuurder gewond is geraakt is niet bekend. Het is ook niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.
07.39

Brand in Gemonde

Vanochtend woedde een felle brand in een slaapkamer van een huis aan de Bodem van Elde in het buitengebied van Gemonde. Rond halfzeven uur werd de brandweer gealarmeerd. Die kwam met twee blusvoertuigen ter plaatse. Bij de brand kwam de nodige rook vrij. De bewoners wisten zichzelf in veiligheid te brengen. Er raakte niemand gewond.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision.
Foto: Sander van Gils/SQ Vision.

06.15 - Geen treinen na aanrijding

Op het traject tussen Roosendaal en Vlissingen rijden door een aanrijding vanochtend geen treinen tussen Goes en Middelburg. De stremming duurt volgens de NS tot halftien.

Wachten op privacy instellingen...
21.47

In lucht geschoten in woonwagencentrum

Op een woonwagencentrum aan de Edisonstraat in Breda zou gisteravond door iemand in de lucht geschoten zijn. Meerdere eenheden zijn ter plaatse om onderzoek te doen, aldus de politie Breda.

Wachten op privacy instellingen...
18.24

Bromfietser geschept in Achtmaal

In de Van Lanschotstraat in Achtmaal is gisteravond een bromfiets geschept door een afslaand landbouwvoertuig. Het landbouwvoertuig, een Unimog, sloeg af terwijl de bromfietser hem tegemoet kwam. De bromfiets kwam daardoor ten val en schoof onder een auto die stond te wachten om af te slaan.

De bestuurder van de bromfiets raakte zwaargewond. Hij is behandeld door ambulancepersoneel en personeel van de traumahelikopter. Hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA van de politie gaat onderzoek doen naar het ongeval. Daarvoor is de plek van het ongeval ruim afgesloten.

(foto: Tom van der Put/SQ Vision)
(foto: Tom van der Put/SQ Vision)
(foto: Tom van der Put/SQ Vision)
(foto: Tom van der Put/SQ Vision)

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!