Liveblog

112-nieuws: auto's botsen in Deurne • dief opgepakt in Tilburg

8 mei om 20:19 • Aangepast woensdag om 21:00
nl
In dit liveblog houden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten

Liveblog

20.32

Vrouw weggehaald uit gedwongen prostitutie

De politie heeft vandaag in Roosendaal een vrouw uit een pand gehaald die vermoedelijk slachtoffer was van mensenhandel en gedwongen in de prostitutie werkte. Agenten en boa's gingen bij het pand kijken vanwege meerdere meldingen die waren gedaan over illegale prostitutie.

Binnen zat een Aziatische vrouw die daar waarschijnlijk niet zelf voor had gekozen. Ze stond volgens de politie gesignaleerd als ongewenst vreemdeling en is meegenomen naar het politiebureau. De Vreemdelingenpolitie gaat verder kijken hoe de vrouw geholpen kan worden.

Hier lees je het hele verhaal

20.12

Aanrijding in Deurne

Twee auto's zijn op elkaar gebotst aan de Peellandsingel in Deurne. De chauffeurs zijn door ambulancepersoneel nagekeken en hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De auto's raakten flink beschadigd en zijn weggesleept. De weg is tijdelijk afgesloten.

Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
Foto: Walter van Bussel/SQ Vision.
18.52

Dief opgepakt in Tilburg

Een 49-jarige man zonder vast adres heeft gisteren spullen gestolen bij een autokraak. Hij had de ruiten van een vrachtwagen ingeslagen en daaruit een werktas met onder meer een bedrijfstelefoon van een meubelzaak gestolen.

De politie hield de verdachte kort daarna aan in een huis op het Wolplein. De gestolen spullen lagen daar ook. De verdachte heeft op het politiebureau een verklaring afgelegd en is daarna vrijgelaten. Hij moet zich op een later moment bij de rechter verantwoorden.

17.46

Drukste woensdagavondspits van het jaar

Op de A58 van Tilburg naar Breda staat een touringcar met pech. Dat leidt tot een uur vertraging. Ook op andere wegen in Brabant is het druk. Volgens Rijkswaterstaat is dit de drukste woensdagavondspits van het jaar.

Hier lees je meer over de files in Brabant

16.37

Accu vat vlam

Bij het bedrijf Spierings Mobile Cranes aan de Merwedestraat in Oss is vanmiddag brand uitgebroken. Een accu die binnen stond vatte vlam. Het is niet duidelijk hoe dat komt. Het bedrijf heeft de accu met een heftruck naar buiten gereden en een bak neergezet. De brandweer heeft die bak met water gevuld en de accu daarin ondergedompeld.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
16.13

Historisch vliegtuig raakt van de baan op Volkel

Een historisch vliegtuig van de luchtmacht is woensdag bij de landing op vliegbasis Volkel van de baan geraakt en in het gras terechtgekomen. De vlieger en passagier bleven ongedeerd, laat een woordvoerder van de vliegbasis weten.

Waardoor de T-6 Texan van de baan raakte, is nog niet bekend. Dat moet volgens de woordvoerder worden onderzocht. Het vliegtuig staat in het gras. Of het schade heeft opgelopen is nog niet duidelijk.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
16.12

Ernstig ongeluk met fietsster

Een fietsster is woensdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een ongeluk aan de Stappegoorweg in Tilburg. De fietsster kwam in botsing met een betonvrachtwagen. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
Foto: Toby de Kort/SQ Vision.
16.11

Gaslek in Breda

Tientallen appartementen aan de Markendaalseweg in Breda zijn woensdagmiddag ontruimd. In de straat is een gaslek. De omgeving is afgezet met linten. De bewoners worden opgevangen in een naastgelegen schoolgebouw.

Het lek is vermoedelijk ontstaan bij een verbouwing. Bij het boren in plafondplaten zou een leiding zijn geraakt. Enexis onderzoekt dit verder.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
Foto: Tom van der Put/SQ Vision.
12.41

Auto rijdt achterop camper

Op de A58 bij afslag Ulvenhout is een auto achterop een camper gebotst. De bijrijder van de auto raakte gewond door het ongeluk en is naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder zelf is meegenomen door de politie. Waarom, is niet duidelijk. De man en vrouw in de camper waren onderweg naar hun vakantie. Zij konden na wat reparaties hun weg vervolgen.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Foto: Tom van der Put/SQ Vision
12.31

Man zwaargewond na botsing tegen boom

Een man is gewond geraakt, toen hij met zijn auto van de weg raakte en tegen een boom botste. Dat gebeurde op de Lodderdijk in Gemert. Er landde een traumahelikopter in de buurt van het ongeluk. Onder begeleiding van de trauma-arts is de man met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor de man van de weg raakte, is nog onduidelijk.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
12.07

Rijstrook dicht na ongeluk

Na een ongeluk op de A27 van Breda richting het noorden, is vanaf knooppunt Gorinchem één rijstrook dicht. Verkeer moet rekening houden met zeker drie kwartier vertraging.

11.50

UPDATE: Jongen (16) overleden na steekpartij

De 16-jarige jongen die dinsdagnacht zwaargewond raakte bij een steekpartij in Helmond, is woensdagochtend in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. Een 20-jarige Helmonder is inmiddels aangehouden.

Lees hier meer over de dodelijke steekpartij

08.28

Flinke file op A67

Wachten op privacy instellingen...
03.30

Kans op drukke avondspits door lang hemelvaartweekend

De ANWB houdt rekening met een drukke avondspits vanwege de start van een lang hemelvaartweekend. Vorig jaar stond er ruim duizend kilometer file aan de vooravond van Hemelvaart. Zo druk zal het vandaag echter niet worden, verwacht de ANWB. Dit omdat veel mensen al meivakantie vieren. De meeste vertraging wordt verwacht in onze provincie, rond Arnhem en Nijmegen en op de wegen van Utrecht richting het zuiden en naar de Veluwe.

01.20

Jongen (16) zwaargewond na steekpartij

Een 16-jarige jongen is rond middernacht zwaargewond geraakt bij een steekpartij bij de bibliotheek aan het Piet Blomplein in Helmond. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Vanwege de ernst van de situatie kwam een traumaheli naar Helmond. De trauma-arts ging met de jongen mee in de ambulance. Het slachtoffer is op straat geopereerd, laat een 112-correspondent weten. Vermoedelijk ging aan het steken een ruzie vooraf.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
23.00

Doorgereden automobilist reed in donkere auto

Zondagavond werd op de Aarle-Rixtelseweg in Helmond een overstekende fietser aangereden door een automobilist. Dit gebeurde rond kwart voor elf. De automobilist ging er daarna vandoor. De politie dacht in eerste instantie dat deze bestuurder in een witte auto reed. Gisteravond maakte de politie bekend dat het na onderzoek blijkt te gaan om een donkere auto. Die auto verdween richting Aarle-Rixtel. De politie is op zoek naar deze bestuurder. De fietsster liep bij de aanrijding een botbreuk op.

De aanrijding vond zondagavond plaats op de Aarle-Rixtelseweg in Helmond (foto: Instagram politie Helmond).
De aanrijding vond zondagavond plaats op de Aarle-Rixtelseweg in Helmond (foto: Instagram politie Helmond).
22.50

Zware mishandeling in Oss

Aan het Heischeuthof in Oss is gisteravond iemand zwaar mishandeld. Dit gebeurde rond kwart voor zeven. De politie vraagt mensen die iets hiervan hebben meegekregen of die camerabeelden hebben waarop iets te zien is zich te melden.

De mishandeling vond plaats aan het Heischeuthof in Oss (foto: Instagram politie Maasland-Oss).
De mishandeling vond plaats aan het Heischeuthof in Oss (foto: Instagram politie Maasland-Oss).
20.53

Overlast in buurt Den Bosch

De politie heeft gisteravond meerdere processen-verbaal uitgeschreven in Den Bosch-Noord. Daar hebben bewoners al wekenlang last van vervelende jeugd in de wijk. Jongeren klimmen op daken, schelden mensen uit en gooien eieren en stenen naar huizen. "Dit is geen kattenkwaad en kan niet de bedoeling zijn!", benadrukt de politie op Instagram. Agenten waren gisteravond in burger aanwezig in de wijk en hebben daar naar eigen zeggen meerdere, goede gesprekken met groepjes jeugd gevoerd.

De politie was dinsdagavond in burger aanwezig in Den Bosch-Noord (foto: Instagram wijkagenten Den Bosch buurt Noord).
De politie was dinsdagavond in burger aanwezig in Den Bosch-Noord (foto: Instagram wijkagenten Den Bosch buurt Noord).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!