Video

Ochtendshow Wakker! wil friet op de (menu)kaart zetten

30 mei om 15:42 • Aangepast 14 juni om 02:04
nl
'Als op de lijst van een bezorgdienst de optie friet ontbreekt, dan zijn ze bij ons thuis pas echt bezorgd', lacht Koen Wijn, presentator van de ochtendshow Wakker! bij Omroep Brabant. Hij wilde pas een lekkere portie friet bestellen bij Thuisbezorgd.nl. "Wat schetst mijn verbazing? Er staat wel patat op de lijst, maar geen friet." En dan zijn de rapen gaar en komen presentator Koen en producer Mark Versteden in actie.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

"Op de site van Thuisbezorgd.nl kun je van alles bestellen om te eten. Maar tussen de D van Döner en IJ van IJs staat helemaal niets! Ja, even verderop staat patat. Maar dat eten wij potjandrie niet in Brabant", klaagt Koen.

Waar is de optie voor friet?
In de ochtendshows van woensdag en donderdag maakten Koen en Mark zich al 'boos' dat op de bestellijst van Thuisbezorgd.nl de optie friet ontbreekt.

Maar wat ze ook proberen, bij de bezorgdienst krijgen ze niemand aan de lijn. En dan worden de twee van het ochtendprogramma Wakker! twee mannen met een missie.

Stuur een mail
Aan de trouwe luisteraars van de ochtendshow wordt gevraagd of ze een mail willen sturen naar [email protected]. Met als centrale vraag: waar is de button voor friet? Dat eten wij Brabanders graag. Sommige luisteraars stuurden zelfs al een screenshot van hun mail.

Thuisbezorgd.nl stuurt vooralsnog netjes mailtjes terug, maar de strekking is nog hetzelfde: géén friet-button. En dus gaan Mark en Koen door: "Het is toch bezopen dat wij als zuiderlingen niet gekend worden. Wij eten gewoon friet. Punt uit!", aldus Koen.

Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!