Video

Motorscooterrijder (24) die fietser aanreed heeft geen rijbewijs

31 mei om 11:41 • Aangepast 14 juni om 02:06
nl
De 24-jarige bestuurder van een motorscooter, die donderdag op de Terheijdenseweg in Breda een fietser aanreed, blijkt niet het vereiste motorrijbewijs te hebben. Hij wordt verdacht van gevaarlijk rijgedrag.
Profielfoto van Arnold Tankus
Geschreven door

De motorscooterrijder, een man uit Lage Zwaluwe, kwam donderdagmiddag rond een uur in botsing met een 21-jarige vrouwelijke fietser uit Breda.

De bestuurder van de motorfiets reed over de Terheijdenseweg. Hij kwam vanaf de Nieuwe Kadijk en reed in de richting van de Speelhuislaan. De fietsster kwam vanaf de Lachapellestraat en wilde de Terheijdenseweg oversteken en werd daarbij van rechts aangereden door de motorrijder. Beide kwamen ten val. De motorscooter reed nog door tegen een geparkeerde auto.

Dit artikel kun je ook bekijken in onderstaande video waarin de presentator met behulp van AI is gegenereerd:

Omroep Brabant experimenteert met het laten presenteren van artikelen met behulp van AI. Hierdoor kunnen we met weinig moeite mensen bereiken die bijvoorbeeld moeite hebben met lezen of liever video’s kijken. De inhoud is gemaakt door journalisten en is geen vervanging voor echte presentatoren. Reageren? Mail ons: [email protected].

De motorrijder raakte zwaargewond en werd ter plaatse gereanimeerd. Hij werd met hartslag naar een ziekenhuis in Tilburg vervoerd.  Ook de fietsster werd met verwondingen naar een ziekenhuis gebracht.

Medewerkers van het team Verkeer en Forensische Opsporing Verkeer van de politie doen nog onderzoek naar het ongeval, meldt de politie. Er zijn op de plek van het ongeluk sporen veiliggesteld en enkele getuigen gehoord.

DIT VIND JE OOK INTERESSANT:

Politie ergert zich mateloos aan mensen die afzetlint negeren

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!