Liveblog

112-nieuws: traumahelikopter voor fietser • vijf NAC-supporters opgepakt

2 juni om 16:00 • Aangepast 14 juni om 02:04
nl
In dit liveblog hielden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Het liveblog is gesloten.

21.49

Traumahelikopter voor aangereden fietser

Op het Kruispad in Rijsbergen is zondagavond rond kwart voor 10 een fietser aangereden door een auto. De fietser raakte daarbij gewond. Een traumahelikopter kwam erbij aan te pas om hulp te verlenen.

Hoe het met de fietser gaat is niet bekend.

21.08

Vijf NAC Breda-supporters aangehouden

Nog voordat de wedstrijd in Rotterdam begon, waren vijf NAC Breda-supporters al aangehouden, zegt een woordvoerder van de politie Rotterdam.

Er is ook een zesde persoon aangehouden maar het is nog onduidelijk voor welke club die fan is.

20.26

Man beschoten vanuit auto

Zaterdagmiddag tussen half twee en half drie vond een schietpartij plaats aan de Graafsebaan in Oss. Een 37-jarige man liep in de berm toen hij werd beschoten vanuit een auto. De auto ging er vervolgens vandoor in het bos.

De politie doet nog onderzoek naar het incident, en roept ooggetuigen op om zich te melden.

19.35

Foto van 'steekpartij' Intents bij ander festival genomen

De foto van een mogelijke steekpartij bij Intents, blijkt ergens anders te zijn genomen. Een festivalganger van Paradijs van het Zuiden zegt de foto van de bebloede vlonders te te hebben gemaakt.

Bij dat evenement ging het niet om eensteekpartij, maar om een 'handgemeen'. Lees hier meer.

De foto die rondgaat op internet.
De foto die rondgaat op internet.
17.15

Woningbrand in Valkenswaard

Aan de Stakenborgakker in Valkenswaard is vanmiddag brand ontstaan in een meterkast. De bewoners van het huis hebben geprobeerd om het huis te blussen, maar zonder succes. Ze zijn nagekeken door ambulancepersoneel.

15.55

Vrouw van fiets beroofd

In Waalwijk is een 50-jarige vrouw afgelopen nacht van haar fiets beroofd. Ze fietste rond half drie 's nachts op de Grotestraat, toen twee van mannen haar bagagedrager vastpakten en ze van haar fiets viel. De daders zijn vervolgens op de tweewieler weggefietst.

De vrouw heeft direct de politie gebeld, maar de verdachten zijn nog niet gevonden. De politie roept getuigen op om zich te melden.

15.46

Verwarde man aangehouden in Tilburg

Aan de Koolhovenlaan in Tilburg heeft de politie vanmiddag een inval gedaan. Daarbij is een verwarde man aangehouden, die zou hebben gedreigd om zichzelf en anderen iet aan te doen. Het duurde bijna twee uur om de persoon aan te kunnen houden, op de bovenverdieping van de woning.

Hij is door ambulancepersoneel behandeld en meegenomen door de politie. Tijdens de actie was de straat afgesloten voor verkeer. Het trok veel bekijks.

Foto: Jeroen Stuve.
Foto: Jeroen Stuve.
15.39

Snelheidsduivel rijdt 235 kilometer per uur over A4

Een 22-jarige automobilist uit Roosendaal is zaterdag betrapt toen hij gemiddeld 206 kilometer per uur reed over de A4. De man kon zijn rijbewijs en gehuurde Duitse auto inleveren.

Wachten op privacy instellingen...
15.06

Vrouw verzet zich bij aanhouding en schreeuwt keihard in oor van agent

Een 49-jarige vrouw uit Tilburg is zaterdagavond aangehouden nadat zij voor overlast zorgde bij een opvanglocatie aan de Spoorlaan. Tijdens het vervoer naar het politiebureau schreeuwde de vrouw zo hard in het oor van de agent dat die pijn had en slechter kon horen. Het zal moeten blijken of hij hier gehoorschade door heeft op gelopen. De agent heeft aangifte gedaan van mishandeling.

12.44

Brand in stroomkast huis Valkenswaard

In een huis aan de Stakenborgakker in Valkenswaard staat een meterkast in brand. De bewoners hebben geprobeerd de brand te blussen maar slaagden daar niet in. Ze zijn nagekeken door ambulancepersoneel vanwege de rook. Enexis is ter plaatse gekomen om de gaskraan af te sluiten.

Brandje aan de Stakenborgakker in Valkenswaard (Foto: SQ Vision/Rico Vogels)
Brandje aan de Stakenborgakker in Valkenswaard (Foto: SQ Vision/Rico Vogels)
12.27

Auto in brand op afrit A59

Op de A59 van knooppunt Zonzeel richting Den Bosch is de afrit Den Bosch-West afgesloten. Daar staat een auto in brand. Details ontbreken vooralsnog.

11.44

Vrouw op afgesloten terrein aangehouden

Een vrouw is gisteravond aangehouden in een leegstaand gebouw aan de Mimosastraat in Bergen op Zoom. De politie was gewaarschuwd nadat iemand had gezien dat de vrouw daar met nog iemand anders rond kwart over tien rondliep over het afgesloten terrein. Toen de agenten aankwamen, was alleen de vrouw nog op het terrein. Een politiehond slaagde erin de vrouw in het gebouw te vinden. Zij kreeg een bekeuring. De vrouw stond in het politiesysteem omdat ze nog DNA moest afstaan. Daarvoor is ze naar een politiebureau gebracht.

11.42

Hardrijder is rijbewijs en huurauto kwijt

Een 22-jarige automobilist uit Roosendaal moest zijn rijbewijs en zijn Duitse huurauto inleveren bij de politie. Agenten hadden hem betrapt toen hij met een snelheid van 206 kilometer per uur - met een topsnelheid van 235 kilometer per uur - over de A4 bij Steenberge reed, waar 100 kilometer per uur de maximumsnelheid is. De bestuurder heeft pas een jaar een rijbewijs.

Wachten op privacy instellingen...
10.28

Minder treinen tussen Den Bosch en Utrecht

Tussen Den Bosch en Utrecht Centraal reden vanochtend van halfelf tot twaalf uur minder treinen vanwege een technisch onderzoek. Treinreizigers moesten gedurende die periode ook rekening houden met vertraging. Waarom het technisch onderzoek plaatsvond, is niet naar buiten gebracht. Inmiddels verloopt het treinverkeer op dit traject weer volgens schema.

10.12

Auto crasht in sloot in Eindhoven

Een auto is afgelopen nacht in een sloot beland op de T-splitsing van het Zwanenven met het Bunderkensven in Eindhoven. Dit gebeurde rond vier uur. "Het was een raar zicht toen ik de gordijnen opentrok", laat een buurtbewoonster weten. "Gelukkig hebben we de sloot en een haag voor onze gevel." De bestuurder kon ongedeerd uit de auto komen.

Het ging mis op de T-splitsing van het Zwanenven met de Bunderkensven in Eindhoven.
Het ging mis op de T-splitsing van het Zwanenven met de Bunderkensven in Eindhoven.
07.32

Muziek houdt buurt Eindhoven wakker

Bewoners van een wijk in Eindhoven werden afgelopen nacht wakker van muziek die volgens de politie 'op standje gehoorbeschadiging stond' en waarbij telkens hetzelfde nummer werd afgespeeld. De politie reed daarop naar het huis waar de muziek vandaan kwam. Daar bleek dat de bewoner per ongeluk de muziek op afstand had aangezet.

Foto: Instagram politie Eindhoven
Foto: Instagram politie Eindhoven
05.10

Auto's vernield in Tilburg

In de wijk Wandelbos-Zuid in Tilburg, in de omgeving van de Marie Koenenlaan, zijn afgelopen nacht meerdere auto's vernield. Een verdachte kon op heterdaad worden aangehouden. Agenten hebben meerdere aangiftes opgenomen, maar houdt er rekening mee dat er nog vernielde auto's over het hoofd zijn gezien. Mensen van wie de auto is vernield en die nog geen contact hebben gehad met de politie wordt verzocht de politie te bellen en het registratienummer 2024-137645 te vermelden. Ook getuigen kunnen zich daar melden.

Lees hier meer.

Foto: Instagram politie Tilburg-centrum
Foto: Instagram politie Tilburg-centrum
02.47

Man dreigt richting medewerker tankstation

Een man is afgelopen nacht aangehouden nadat hij zich dreigend gedroeg richting een medewerker in een bemand tankstation aan de Rooseveltlaan in Bergen op Zoom. De politie heeft aangifte opgenomen en doet onderzoek.

00.17

Man vast na steekpartij in huis

Een man is gisteravond aangehouden na een steekpartij in een huis aan de Kruisstraat in Eindhoven. Het zou gaan om een huis waarvan diverse kamers verhuurd worden. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De verdachte werd anderhalf uur na de melding van de steekpartij teruggevonden in een parkje. Daar had hij zich verstopt.

De politie-inzet aan de Kruisstraat in Eindhoven trok veel bekijks.
De politie-inzet aan de Kruisstraat in Eindhoven trok veel bekijks.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!