Video

Jordy Graat met nieuw ochtendprogramma, Jan Biggel verrast hem met ontbijt

3 juni om 09:01 • Aangepast 15 juni om 02:02
nl
Jordy Graat presenteert vanaf volgende week maandag het nieuwe ochtendprogramma op Omroep Brabant radio. Vanaf 10 juni is hij te horen met de nieuwe ochtendshow 'KEIgoeiemorgen!' tussen zes en tien uur. Hij volgt daarmee Koen Wijn op. Om alvast te wennen aan het nieuwe ochtendritme, verraste zanger Jan Biggel hem met een ontbijt.

Jordy Graat laat het ochtendhumeur verdwijnen met goeie muziek, het gesprek van de dag en leuke nieuwtjes die je nergens anders hoort. Samen met producer Mark en nieuwslezer Niek is hij vanaf zes uur present. Uiteraard is er ook veel ruimte voor de luisteraars die ook beginnen aan een nieuwe dag.

"We gaan een programma maken in de waan van de dag", legt Jordy uit. "We doen dit op basis van iets dat ik heb gezien of iets dat we willen weten. Vervolgens gaan we mensen bellen. Dat kan een cabaretier of een advocaat zijn of bijvoorbeeld iemand uit de muziekwereld. Daarnaast hebben we, net zoals in de huidige ochtendshow, veel contact met de luisteraar. Dat is het leukste, we starten samen de dag op."

"Het vraagt om een andere levensstijl."

Jordy heeft wel even moeten nadenken toen hij gevraagd werd om het programma van Koen Wijn over te nemen. "Koen heeft de afgelopen jaren met WAKKER! echt wat neergezet. Het is heel leuk om daar verder aan te werken en dit succes verder uit te bouwen. Maar wel met een eigen stijl. Sommige mensen zullen dit leuk vinden en anderen zullen er even aan moeten wennen. Maar dat is altijd bij een presentatorwissel."

Het wordt wel wennen voor Jordy om standaard vroeg op te staan. "Tijdens zomers heb ik Koen natuurlijk wel eens vervangen, maar dit standaard doen vraagt wel een andere levensstijl. Dat is me ook op het hart gedrukt", vertelt Jordy. "Hoe dat zal zijn? Daar ga ik achter komen."

Zanger Jan Biggel verraste Jordy met een ontbijtje:

Jordy maakt de nieuwe ochtendshow met producer Mark Versteden en nieuwslezer Niek de Vries. Omdat hij op zaterdag het radioprogramma 'Graat & De Laat' met Christel de Laat blijft presenteren, is er op vrijdagochtend een andere presentator te horen: Caroline van der Eerden. Zij was eerder al nieuwslezer bij Omroep Brabant.

Wat Koen Wijn na WAKKER! gaat doen, maakt hij donderdag bekend.

Luister naar Omroep Brabant:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!