Video

Man scheurt over de A58 met zijn onderbroek vol met drugs

3 juni om 11:29 • Aangepast 19 juni om 02:05
nl
Een 19-jarige man uit Breda is zondag door de politie in die stad aangehouden toen bleek dat hij met een onderbroek vol met drugs reed. Hij trok de aandacht op de A58 door snel te rijden en maakte een zenuwachtige indruk. Bij het fouilleren viel hij door de mand.
Profielfoto van Wim Coenen
Geschreven door

Agenten zagen de man met hoge snelheid over de A58 scheuren. Toen ze in de buurt van hem gingen rijden, begon hij zenuwachtig om zich heen te kijken. Ook stopte hij snel iets tussen zijn benen. Op de Bavelseparklaan in Breda konden agenten hem controleren.

"Hij ontkende onder invloed te zijn en weigerde een speeksel- en bloedtest."

Ze roken bij het openen van de autodeur meteen een henneplucht. Verder viel de blik van de man op. "Hij keek wat vreemd uit zijn ogen, waardoor zij het vermoeden kregen dat hij onder invloed reed", vertelt de politie op haar website. De man ontkende dit en hij weigerde een speeksel- en bloedtest. "Dit wordt gezien als een misdrijf", legt de politie verder uit. Ook ontkende de man dat hij verdovende middelen bij zich had.

In het politiebureau viel de man door de mand. In zijn onderbroek vond de politie tien zakjes met wit poeder. De politie vermoedt dat het om harddrugs gaat en heeft de zakjes in beslag genomen. Zijn auto moest hij ook afstaan.

Dit artikel kun je ook bekijken in onderstaande video waarin de presentator met behulp van AI is gegenereerd:

Omroep Brabant experimenteert met het laten presenteren van artikelen met behulp van AI. Hierdoor kunnen we met weinig moeite mensen bereiken die bijvoorbeeld moeite hebben met lezen of liever video’s kijken. De inhoud is gemaakt door journalisten en is geen vervanging voor echte presentatoren. Reageren? Mail ons: [email protected].

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!