Graat en de Laat vieren 5-jarig jubileum: jaren zijn voorbijgevlogen

5 juni om 07:00 • Aangepast 19 juni om 02:03
nl
Al 5 jaar zitten ze iedere zaterdagmiddag klaar in de studio voor een flinke portie gezelligheid. Graat en de Laat vierden dit met heel veel mensen in de studio. Van de bakker tot Christels favoriete spareribs. Ook waren luisteraars volop aan het appen met de felicitaties voor het radioduo. De jaren zijn voorbijgevlogen dus was het de hoogste tijd om ook eens terug te blikken op alles wat er is gebeurd.
Profielfoto van Jordy Graat
Geschreven door

Tijdens de pandemie wilden Jordy en Christel zoeken naar de verbinding. Daarna gingen ze regelmatig naar dorpen en steden voor een live uitzending. Dan waren er tranen en bijzondere momenten om vervolgens een reis te maken naar Italië met luisteraars. Graat en de Laat hadden genoeg momenten om te delen.

Ook Addie, die op de stoel van Christel plaatsneemt als ze er niet is, was in de studio om zijn ervaringen en herinneringen te delen. Oud-producer Bart kwam langs en zo vlogen de twee uurtjes voorbij. Jordy en Christel waren het helemaal eens op het einde van de uitzending: ze gaan de komende vijf jaar door met Graat en de Laat

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!